Ingezonden persbericht

apetito-groep kiest voor Sterk Werk Communicatie Groep

Rotterdam, 17 december 2009 - apetito-groep, leverancier van kant-en-klare vriesverse en koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten, heeft Sterk Werk Communicatie Groep gekozen voor de ondersteuning van haar PR-activiteiten. De maaltijdleverancier ondertekende hiervoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst met het Rotterdamse PR-bureau.

"Samen met Sterk Werk Communicatie Groep willen we de naamsbekendheid van de apetito-groep in de Nederlandse markt vergroten," zegt Heike Hartmann, commercieel directeur van de apetito-groep in Nederland. "Wij hebben gekozen voor Sterk Werk Communicatie Groep vanwege de goede combinatie van strategisch advies en operationele ondersteuning."

apetito maakt sinds 1958 kant-en-klare vriesverse en koelverse maaltijden voor bedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen, kindercentra en voor senioren die zelfstandig wonen. Daarnaast biedt zij voedingsadviezen voor een gezonde levensstijl.

Sterk Werk Communicatie Groep is een zelfstandig bureau voor PR en mediarelaties. Het bureau is zestien jaar geleden opgericht en werkt onder meer voor ADP, Aon, ASR Verzekeringen, BP, DeviceLock, OnGuard, Unilever Dachser en Auping.

Over de apetito-groep
apetito B.V. en Bonfait B.V. (apetito-groep Nederland) zijn onderdeel van het in 1958 opgerichte familiebedrijf apetito AG, Rheine (Duitsland). Als toonaangevend leverancier van vriesverse en koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten, kookt de apetito-groep in Europa dagelijks voor meer dan 1.3 miljoen mensen in bedrijven, zorginstellingen, kindercentra en voor senioren die zelfstandig wonen. Het apetito-netwerk omvat eigen vestigingen in Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Canada. In totaal zijn er bijna 8.100 medewerkers werkzaam. In 2008 realiseerde de apetito-groep een omzet van 667 miljoen euro. Het hoofdkantoor van apetito B.V en Bonfait B.V. is gevestigd in Denekamp. Met Service Centra in Den Haag, Enschede, Kerkrade, Drachten en Veenendaal beschikt de groep in Nederland over een logistiek netwerk met landelijke dekking. Meer informatie: www.apetito.nl en www.bonfait.nl.

Over Sterk Werk Communicatie Groep
Sterk Werk Communicatie Groep is het gezamenlijke label voor de activiteiten van Sterk Werk Communicatie, Sterk Werk Recruitment en Sterk Werk Mediamonitoring. De Groep bundelt drie type diensten:

MEDIA - Merken en reputaties bouwen met nieuws
MENSEN - Executives en professionals in PR, communicatie, marketing en sales METEN - PR meetbaar maken met monitoring, analyse en evaluatie

Dertien medewerkers maken zich sterk om samen met opdrachtgevers de meest efficiënte PR-campagnes te bedenken en uit te voeren, de beste PR-, communicatie- en marketingprofessionals te werven en de PR-resultaten meetbaar te maken. Zie ook www.sterkwerk.nl.