Nieuwe email beveiligingsoplossingen in 2010


AMSTERDAM, 20091217 -- Met de voortdurende innovatie aan de kant van de spammers en de recente veranderingen in de Europese wetgeving, zal het Nederlandse anti-spam concern SpamExperts in 2010 het gevecht tegen spam verscherpen met serie nieuwe producten.

Spammers vinden telkens opnieuw het wiel uit met diverse spam methodes, en het ziet er niet naar uit dat zij dit zullen veranderen in de nabije toekomst. Daarnaast wordt er wettelijk in verschillende Europese landen vereist dat al het email verkeer hetzelfde behandeld wordt als de officiële bedrijfsdocumenten.

In 2010 zal SpamExperts zijn aanbod uitbreiden tussen Q1 en Q2 2010 met de volgende producten:

-Email Archiver: een email archiveer product voor zowel de inkomende als uitgaande email dat op de hardware van de webhost zal draaien.
-Outgoing Email Security Firewall: een uitgaande email-spamfilter die IP adressen bescherming biedt tegen blacklisting en de kosten en rompslomp betreffende support en de-blacklisting van eigen servers tegengaat.
-Spam Feed: een grootschalige data toevoer van spam informatie met meer dan 120 miljoen spam berichten per maand.
-Managed Dedicated Gateway: een volwaardige dedicated cluster met API, whitelabel opties, en vele extra's; dat binnen de datacentra van SpamExperts draait.

Met deze innovaties in het vooruitzicht wordt ook een geheel vernieuwde website en een verbeterd bestel-, betaal-, en support systeem gelanceerd. Belangrijk voor de ISPs is, dat er een snellere en verbeterde 'frontend' beschikbaar is en dat SpamExperts voor de de zomer ook een nieuw "Reseller Level" verwacht in haar producten.

Daarnaast zal SpamExperts de bestaande producten blijven perfectioneren en aanpassen aan de steeds veranderende behoeften van de markt. Dit alles zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op "Email zoals het bedoeld was - Simply SpamFree".





Ingezonden persbericht