Eyes On Screen Mediaplayer (geen PC) met touchscreen en barcodescanner


Een absolute doorbraak in digitale product-presentatie met mediaplayers

HEEMSKERK, 20091217 -- Eyes on Screen komt als eerste in Europa met een mediaplayer met touchscreen én ingebouwde barcode-scanner. Het unieke van deze mediaplayer is dat er geen PC in zit. Dus geen harde schijf, geen Operating System en geen draaiende onderdelen die onderhoud vereisen. Toch kan deze mediaplayer en complete menustructuur aan voorzien van beeld en geluid in JPG MPG en mp3 etc. De mediaplayer wordt geleverd met software en haalt zijn informatie van een CF card.

HOE WERKT HET?

De eerste pagina kan voorzien worden van 99 hoofdgroepen (ligt aan het schermformaat). Elke hoofdgroep kan weer maximaal 99 subgroepen bevatten met daarachter weer zoveel lagen enzovoorts. "oneindig" veel lagen dus die men zelf vormgeven. De uiteindelijk productpagina kan bestaan uit een vaste afbeelding of een videobestand met beeld en geluid. Een mediaplayer met PC mogelijkheden dus.

TOUCHSCREEN EN BARCODE-SCANNER:

Kan het nog gekker? JA ! De mediaplayer kan ook nog eens uitgebreid worden met een ingebouwde omnidirectionele barcode-scanner. Haal een product uit het schap en scan de barcode. De aan de barcode gekoppelde productpagina (afbeelding of audio/video bestand) wordt direct vertoond.

Optioneel is de mediaplayer met touchscreen ook uit te breiden met een motion-detector die bij langslopen een bestand naar keuze afspeelt.

De mediaplayer met touchscreen is leverbaar in zilver en zwart. In de maten 7 tot en met 32 inch. De uitbreiding met barcode-scanner is mogelijk in de schermformaten 7 en 15 inch.

Er is een mediaplayer met touchscreen voor inbouw ("open frame") of als balie / wandmodel in een schitterende behuizing.

De mediaplayer is ook als speler zonder touchscreen te leveren. Ook weer als inbouw of balie / wandmodel.

Kijk voor details op:

www.eyesonscreen.nl/advertising-mediaplayer-met-touchscreen/nl.html