Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
December 2009

Opening soon: The VIP Room
1001 nachten in downtown Rotterdam

Het Stadhuisplein in Rotterdam krijgt er weer een hotspot bij. Horecaondernemer Chiel Jongejan opent op 17 december zijn 7e horecaonderneming: The VIP Room. Een club met een no-nonsense mentaliteit; deze VIP stek is voor iederéén toegankelijk. Het concept: de hippe kamers voor Very Important Persons bekend van populaire Amerikaanse TV series gemixt met een vleugje dessert glam. Comfortabele banken, flessen champagne op een eigen tafel en goede DJ's achter de draaitafel; dit is een club voor 1001 nachten. 18 december opent de club voor het publiek.

Véél Interessante Personen
In veel populaire clubs behoren bezoekers in de VIP kamers tot een zogenoemd eliteclubje. Dat is jammer want VIP vertrekken zijn juist voorzien van fijne zetels en eigen tafels met champagnekoelers. Zo ook deze VIP Room waar dit keer iedereen welkom is; een VIP beleid. Het perfecte alternatief voor de huiskamer. Bezoekers kunnen zo een eigen feestje met vrienden te creëren. Tafelhoppen is een leuke manier om vooral 'Veel Interessante Personen' te ontmoeten. Natuurlijk is The VIP Room ook gewoon een club waar lekker gedanst kan worden op fijne DJ sets. De tafels worden op hun wenken bediend in oriëntaalse stijl en alsof dit nog niet genoeg luxe is, biedt The VIP Room als eerste Rotterdamse club de mogelijkheid van valet parkeerservice aan, net zoals in L.A.

Uptown chic in downtown Rotterdam
De drempel van The VIP Room is weliswaar laag, maar zodra bezoekers de trap naar deze basement club afdalen, komen zij in een hippe oosterse 1001 nacht sfeer terecht. Denk aan oosterse prints, zacht fluweel, zilveren details en live entertainment. Een echte eyecatcher in de ruimte is een uniek LED plafond speciaal ontworpen door DEP, interior light design. Middenin de weelderige luxe staat een speelse glijbaan, wat bezoekers eraan herinnert dat The VIP Room toch echt in down to earth Rotterdam staat.

T-Dansant: de upbeat zondag
In plaats van de bekende 'luie' zondag introduceert The VIP Room als enige club in Rotterdam een geheel nieuw concept: de upbeat zondag! Slapen is voor doordeweeks, in het weekend draait het om feest. Elke eerste zondag van de maand vanaf 16.00 uur kan er worden genoten van live entertainment en heerlijke hapjes zoals fingerfood in een relaxte sfeer tijdens T- Dansant party Vips Apperativo. Slide in The VIP Room.

Opening Night
The VIP Room opent haar deuren op 17 december en is met haar kosmopolitische concept de meest 'volwassen' club van het Stadhuisplein in downtown Rotterdam. De vooruitstrevende Maasstad is inmiddels een 24/7 metropool. Het Stadhuisplein is de veiligste hotspot in de Rotterdamse clubscène. De plek voor een night on the town met het gezelligste entertainment en DJ's in huis. Naast de opening van The VIP Room zal in januari 2010 Chiel Jongejan ook club nummer 8 openen aan de Kruiskade in Rotterdam. Chiel Jongejan is bedenker van de succesvolle Après Skihut. Daarna is het hard gegaan en opende Chiel de horecazaken Get Back, Saint Tropez, De Waterskihut en Café Fout.

Overige informatie

The VIP Room
Stadhuisplein 39
3012 AR Rotterdam
010-433 00 13

Openingstijden:
Maandag 22.00-04 uur (1 avond per maand open: Horeca avond) donderdag 22.00-04 uur
Vrijdag en zaterdag 22.00-05 uur
Zondag 16.00 uur - till late
Parkeren (24 uur open, 1 min. lopen)
Parkeergarage Holland Casino
Parkeergarage Plaza
Parkeergarage Schouwburgplein
Parkeergarage Weena
Parkeergarage Stad Rotterdam
Website: www.theviproom.eu
Leeftijd: ` 21+