Ingezonden persbericht


Persbericht

Tilburg, 10 december 2009

Kluun krijgt Walk of Fame tegel tijdens extra feestelijke onthulling

Donderdag 17 december is de laatste tegel onthulling in de Tilburgse Walk of Fame. Het wordt daarom een extra feestelijke aangelegenheid. Het publiek wordt warm onthaald met chocolademelk en glühwein. Een jazzformatie zorgt voor een muzikale noot. De uit Tilburg afkomstige auteur van onder andere het boek "Komt een vrouw bij de dokter" komt bovendien hoogstpersoonlijk zijn tegel onthullen.

Multiculturele samenleving en vrijwilligerswerk

Naast Kluun krijgt een keur aan betrokken Tilburgers deze middag hun Walk of Fame tegel.

Edmund Sepwersad heeft een tegel verdiend door zijn tomeloze inzet en positieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze multiculturele samenleving.

Inez Tuerlings is een onvermoeibare duizendpoot als het om vrijwilligerswerk gaat. Voorzitter van de HIV Vereniging afdeling Brabant,Yvonne van den Boer, zet zich al jaren voor 100% in voor deze vereniging en haar doelstellingen. Ook Ko Schaaders is een echte vrijwilliger die zijn energie onder meer stak in vereniging Kans + en wijkraad De Blaak.

Ivo de Wijs en Marc van Roosmalen

Ivo de Wijs, rasechte Tilburger, groot cabaretier, programmamaker en tekstschrijver, mag uiteraard niet ontbreken in de Walk of Fame lijst beroemde Tilburgers. Guido de Wijs zal de honneurs waarnemen en de tegel namens zijn broer onthullen. Marc van Roosmalen onthulde reeds zijn tijdelijke tegel en personaliseerde deze met een voetafdruk. 17 december zal de originele variant onthuld worden door een vriendin van de bioloog.

Onder brede belangstelling van familie, vrienden en belangstellenden, zullen deze genomineerden hun eigen tegel onthullen. De ceremonie start om 16.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

EINDE PERSBERICHT
Ingezonden persbericht