Ingezonden persbericht


Conceptronic

Maak al uw bestanden voor het hele gezin toegankelijk

Thuis data delen met nieuwe Home Media Store
van Conceptronic

Amersfoort, 17 december 2009 ­ Met de lancering van de nieuwe Home Media Store, biedt Conceptronic, specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit, écht een opslagoplossing voor het hele gezin. Documenten, films, muziek en foto's die eerst op meerdere computers stonden opgeslagen, zijn met behulp van de CH3HNAS beschikbaar voor iedereen op één centrale plaats. Bovendien kun je met een compatibele mediaspeler zoals de Grab'n'GO Full HD mediaspelers CFULLHDMAi en de binnenkort beschikbare YuiXX, gemakkelijk muziek, foto's en films naar jouw tv of monitor streamen.

Plug and play oplossing voor thuis
De Home Media Store is ideaal voor families die niet zitten te wachten op ingewikkelde instellingen en op zoek zijn naar een goede en gemakkelijke manier om thuis data te delen. Met de ingebouwde Gigabit aansluiting, de UPnP AV media server, de FTP server en iTunes server, beschikt de CH3HNAS over de laatste technologieën. Hij biedt ruimte aan 2 hard disks. Bedenk eens hoeveel je kwijt kunt! Daarnaast garandeert hij ook optimale gebruiksvriendelijkheid, kenmerkend voor Conceptronic. Het merk streeft ernaar oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij behoeften in het dagelijks leven.

CH3MNAS_application_B
Funpluggen voor de echte fans
Conceptronic heeft ook een product in huis voor die-hard NAS fans, de CH3MNAS, die nog krachtiger is. Naast de functionaliteiten die de CH3HNAS biedt, kun je met deze CH3MNAS applicaties installeren met de FunPlug feature. Voorbeelden van deze applicaties zijn: Bittorrent, Nieuwsgroep clients, web/mailserver software enz. Bovendien is bij beide apparaten standaard, JBOD, RAID 0 en RAID 1 hard disk configuratie mogelijk.

Ontdek de Grab 'n' GO Collection

De CH3HNAS Home Media Store en de CH3MNAS Media Store maken deel uit van Conceptronic's Grab 'n' GO Collection. Deze collectie bestaat uit opslag oplossingen, netwerkopslag oplossingen en mediaspeler oplossingen. Sommige producten zijn speciaal voor op reis ontworpen, met de focus op compactheid en draagbaarheid. Andere producten bieden de laatste technologieën op het gebied van multimedia en netwerken, om de beste prestaties en de meeste functionaliteiten te garanderen.

De Home Media Store (CH3HNAS) is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van ¤ 99,90.

De Media Store (CH3MNAS) is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van ¤ 149,90.

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal, testproducten, prijzen of verkooppunten contact op met onderstaand perscontact.

Over Conceptronic - www.conceptronic.net

Conceptronic ­ het in Europa geregistreerde connectivitymerk van 2L Alliance BV - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en klein zakelijke markt.