Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA:
KRAS.NL BIEDT EXCLUSIEF VERBLIJF IN ORANJE VILLAGE KOPANONG


. Gegarandeerde wedstrijdtickets Nederland-Denemarken, Nederland-Japan, Nederland-Kameroen en achtste finale
. Lidmaatschap Supportersclub Oranje of Supportersclub Card Oranje niet vereist

Ammerzoden, 17 december 2009 - KRAS.NL biedt Oranje supporters tijdens de 2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA een exclusief verblijf in het viersterren Oranje Village Kopanong. In het luxe resort, op een steenworp afstand van Johannesburg International Airport, is plaats voor ruim 400 voetballiefhebbers. Bekende gastsprekers worden voor wedstrijdanalyses uitgenodigd, er vinden live (muziek)optredens plaats, iedere dag wordt een Oranje feest georganiseerd en alle WK wedstrijden zijn live te volgen op meerdere big screens. In het Oranje Village is zelfs een reisbureau van KRAS.NL aanwezig voor het boeken van extra excursies, golfarrangementen en eventueel extra WK wedstrijden in de omgeving van Johannesburg. Ook begeleidt een eigen KRAS.NL team de supporters tijdens de vlucht, in het Oranje Village en tijdens de bustransfers naar de wedstrijden.

KRAS.NL is door MATCH, de marketingorganisatie van FIFA, geselecteerd als 'participating touroperator' voor de verkoop van reisarrangementen naar Zuid-Afrika. Nederlandse voetballiefhebbers kunnen bij KRAS.NL scherpgeprijsde reisarrangementen inclusief gegarandeerde wedstrijdtickets boeken voor de poulewedstrijden van het Nederlands elftal in Zuid-Afrika (Johannesburg, Kaapstad en Durban) en de achtste finale (R 16). De wedstrijdtickets worden door KRAS.NL uit naam van de Fédération Internationale de Football Association (FIFA) verkocht en zijn daarom 100% gegarandeerd.

Zes arrangementen
KRAS.NL biedt momenteel zes arrangementen aan. Deze zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Lidmaatschap van de Supportersclub Oranje of een Supportersc lub Card Oranje is dus niet vereist. Oranje supporters kunnen kiezen uit een 8-daags arrangement naar de eerste poulewedstrijd van het Nederlands Elftal (Nederland-Denemarken) met vertrekdatum 10 juni. Er zijn twee 7-daagse arrangementen naar de tweede poulewedstrijd (Nederland-Japan), vertrekkend op 16 juni en de derde poulewedstrijd (Nederland- Kameroen) met vertrekdatum 21 juni. In het 19-daagse arrangement zijn alle drie de poulewedstrijden opgenomen. Bijzonder is dat dit arrangement mét en zonder wedstrijdtickets is te boeken. Supporters die zelf al wedstrijdtickets hebben gekocht via FIFA of de KNVB, zijn bij dit arrangement dus niet verplicht om deze af te nemen. In het 23-daagse arrangement is, naast de drie poulewedstrijden, ook de achtste finale opgenomen. Alle reisarrangementen zijn inclusief een retourvlucht naar Johannesburg, bustransfers, verblijf in het viersterren Oranje Village Kopanong, ontbijtbuffet, welkomstdiner, verschillende excursies (bijvoorbeeld Pilanesberg National Park en een Soweto townshiptour), een reisgids van Zuid-Afrika en dagelijks entertainment. Bij het 7-daagse arrangement Nederland-Kameroen is ook de binnenlandse retourvlucht Johannesburg-Kaapstad inbegrepen.



Ingezonden persbericht