Ingezonden persbericht


Diemen, 17 december 2009

Generali viert succes Digitaal Archief met felicitatie 1.000e kantoor

Op 16 november jl. heeft Generali het Digitaal Archief voor haar schade- en inkomensdocumenten gelanceerd. De lancering is een groot succes, want binnen één maand hebben ruim 1.000 schade- en inkomenskantoren gekozen voor het Digitaal Archief. Dit succes heeft Generali gevierd met een verrassing voor het 1.000e kantoor dat gekozen heeft zijn intermediair-documenten alleen nog digitaal te ontvangen. Intermediair Raetsheren van Orden kreeg daarom afgelopen week een grote fles prosecco van de pensioen- en inkomensverzekeraar.

Einde overgangsperiode Digitaal Archief
De afgelopen weken hebben de schade- en inkomenskantoren van Generali kunnen wennen aan het Digitaal Archief. Tijdens een overgangsperiode ontvingen zij namelijk hun documenten zowel digitaal als per post. Deze periode is voorbij vanaf 21 december 2009. Het intermediair ontvangt zijn intermediair-documenten dan alleen nog digitaal, tenzij hij in het Digitaal Archief heeft aangegeven deze documenten per post te willen ontvangen.

Succesvolle introductie Digitaal Archief
Om te vieren dat de introductie van het Digitaal Archief een succes is, ontving Ruud Vredeveld, Directeur van Raetsheren van Orden, een grote fles prosecco van de Italiaanse Generali-wijngaarden uit handen van Machèl van Basten van Generali. Reatsheren van Orden is namelijk het 1.000e kantoor dat gekozen heeft zijn schade- en inkomendocumenten alleen nog digitaal in zijn Digitaal Archief te ontvangen. "Het Digitaal Archief is een mooie oplossing voor ons kantoor. Het scheelt een hoop scanwerk en bespaart ons tijd", aldus Ruud Vredeveld. Dit is één van de vele reacties waaruit blijkt dat het intermediair de voordelen van het Digitaal Archief ervaart en de verzekeraar van een succes mag spreken.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op www.generali.nl.

Bijlage: Foto met onderschrift 'Ruud Vredeveld, Directeur Raetsheren van Orden, ontvangt een grote fles prosecco van de Italiaanse Generali-wijngaarden uit handen van Machèl van Basten, Accountmanager Schade en Inkomen Generali'.
Ingezonden persbericht