Obama in Nederland


Wijnand Anansi Stomp zet Barack Obama neer

ROTTERDAM, 20091207 -- Zojuist is bekend gemaakt dat "President Obama" op 17 december 2009 op het Mediapark in Hilversum een speech ten gehore zal brengen ter lancering van het internationale nieuwe goede doel Yes, we Care!.

Yes, we Care! is een Nederlands initiatief, dat vanuit Nederland internationaal zal gaan werken door op innovatieve wijze verbinding te maken tussen het bedrijfsleven en de charitatieve sector. Het collectieve merk staat voor een alliantie van bedrijven en organisaties die actief meewerken aan het verbeteren van de wereld. Bedrijven die het logo van Yes, we Care! voeren, doneren actief via het evenredige Yes, we Care! systeem aan goede doelen. Het concept is in 2009 ontwikkeld in Nederland en is vanaf januari 2010 wereldwijd beschikbaar.

"President Obama", neergezet door Wijnand Anansi Stomp, zal op 17 december rond 15:00 uur zijn toespraak houden in het Mediacentrum op het Mediapark in Hilversum. Deze toespraak wordt gefilmd door productiemaatschappij Four Corners. "Barack Obama" zal een korte speech houden, waarin hij de Yes, we Care! waarde voor het oog van de camera uitlegt aan de wereld. De eerste deelnemende bedrijven (Direct Servicegroep, Stichting Innovatiekennis, Advocatenkantoor Alexandrium, Four Corners en Giftkikker) zullen live de overeenkomsten voor 2010 tekenen; hiermee zijn zij koplopers op het gebied van het internationale nieuwe bewuste ondernemen.

Aanwezigen ontvangen een Green Goodie Bag. In deze Green Goodie Bag, overigens gemaakt van gras, vindt men allerlei duurzame, eerlijke producten, die de waarde van Yes, we Care! onderstrepen.

Wilt u de toespraak bijwonen? Er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar, dus registreert u zich vooraf per email.

http://www.yeswecare.nl





Ingezonden persbericht