Gemeente Scheemda


Kom ook in actie voor Serious Request

Dat het Glazen huis van 18 t/m 24 december op de Grote Markt in Groningen staat is al bij nagenoeg iedereen bekend. Allerhande inzamelacties voor de actie Serious Request zijn de laatste weken al in de provincie opgestart.

Het goede doel van Serious Request is dit jaar de preventie en bestrijding van malaria door het Rode Kruis.

Â

Groningengeeft.nl

Alle Groninger inzamelacties worden gebundeld op www.groningengeeft.nl om zo meer aandacht te krijgen. Veel acties zijn al aangemeld en de teller loopt dagelijks op. Op groningengeeft.nl kan iedereen uit de provincie Groningen eigen acties aanmelden, stemmen op lopende acties of rechtstreeks een bijdrage doneren.

Â

Promotie

Groningen Geeft biedt alle acties eigen promotieruimte op de website. En ook RTV Noord en het Dagblad van het Noorden besteden via radio, tv en krant uitgebreid aandacht aan de grote provinciale inzamelwoede via Groningen Geeft. Zij pikken leuke, spannende of mooie acties van de site en zetten ze in het voetlicht.

Â

Doe mee

Ook de gemeente Scheemda staat achter het doel van Groningen Geeft en doet een oproep aan àlle Groningers om samen de schouders eronder zetten. Een startpakket met daarin een handleiding, poster, stickers en flyers is vanaf 23 november desgewenst af te halen bij het gemeentehuis. Op naar een recordbedrag voor Serious Request! Ga naar www.groningengeeft.nl en doe mee!