Gemeente Reiderland


Er is meer voor minima in het Oldambt!
Poster meer voor minima

In de bijstand? Dan is het moeilijk rondkomen met je uitkering. Dubbeltjes omdraaien, kleren voor jezelf kopen? Nog maar even uitstellen. Hoe moet dat nu met Sinterklaas en Kerstmis? Nee, rondkomen met een bijstandsuitkering is niet gemakkelijk... Tóch is er meer mogelijk dan je misschien wel denkt! Daarom organiseert Stichting Welzijn Oldambt op 18, 21 en 22 december van 13.00 â 17.00 uur "inloopmiddagen" in de Boschpoort in Winschoten.

Tijdens deze inloopmiddagen, kun je van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen horen hoe zij omgaan met weinig geld. Hoe zij, in dezelfde situatie als de jouwe, namelijk leven van een minimum-uitkering er tóch in slagen leuke dingen te doen, cursussen te volgen, (weer gaan) studeren, enz.

Tevens zijn er personen aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over voorzieningen, verstrekkingen en vergoedingen. Er is heel veel waar je aanspraak op kunt maken wanneer je een bijstandsuitkering (WWB) hebt.

ã

Jouw reiskosten naar de Boschpoort nemen we bij vertoon van een kaartje voor onze rekening!

Op de koop toe krijg je een leuke attentie mee bij vertrek. Als je kinderen hebt, neem ze rustig mee, er zijn spelcomputers en er is iemand die schminkt. Voor jongeren is er een sportieve verrassing. En tot slot is er voor iedereen erwtensoep!

ã

Tot ziens in de Boschpoort, Boschplein 2 te Winschoten.

Â