Hq classics edition extra lang & nieuwe editie in 2010

07/12/2009 17:09

UDC Events

PURMEREND, 7 december 2009 - UDC ontving vele positieve en enthousiaste reacties, nadat zij bekend had gemaakt dat HQ na vijf lange jaren weer terug zou keren naar de Melkweg. Het was daarom ook niet verwonderlijk dat alle tickets voor de komende HQ - The Classics Edition zo'n 6 weken van te voren uitverkocht waren.

HQ Classics Edition:

Voor de mensen die op tijd een ticket hebben kunnen bemachtigen heeft UDC goed nieuws: de deuren van de Melkweg zullen tijdens de komende HQ Classics Edition op vrijdag 18 december een uur eerder open gaan, namelijk om 22.00 uur ipv 23.00 uur! Dat betekend dus een uur langer los gaan op de oude vertrouwde beukende Hardhouse beats.

HQ in 2010:

Het is UDC wel duidelijk dat er nog altijd erg veel liefhebbers van HQ zijn en zij heeft daarom dan ook besloten om het niet bij een eenmalige reünie te houden.

In 2010 komt HQ weer helemaal terug, met als eerste een nieuwe editie op vrijdag 23 april 2010. Uiteraard zal ook deze editie weer plaatsvinden in de grote zaal ( 'the Max' ) van de Melkweg.

De line up is inmiddels bekend. De volgende artiesten zullen de Melkweg op haar grondvesten doen trillen:


- Tom Harding ( UK )


- Andy Farley ( UK )


- Vandall ( UK )


- JP ( NL )


- Charly & Nazz ( NL )


- MC da Silva ( NL )

Tickets voor deze nieuwe editie zijn vanaf 6 december 2009 verkrijgbaar via www.hqparty.nl en de Melkweg.

Nieuwe website:

Bij een nieuw tijdperk hoort natuurlijk ook een nieuwe website! De volledig nieuwe en officiële HQ site zal voor de kerstdagen online zijn. De presite is vanaf 6 december online.





http://www.hqparty.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,