FloraHolland


Monsterbus FloraHolland Connect trakteert kopers

FLORAHOLLAND (18 december 2009) - Deze week maakte de Monsterbus van FloraHolland Connect een heel bijzonder rondje langs haar kopers. Hans van der Molen toonde dit keer niet alleen het actuele aanbod van kamerplanten en boomkwekerijproducten, hij trakteerde de kopers ook op een heerlijk stukje kerstbrood.

De Monsterbus komt wekelijks op vaste tijden bij kopers aan huis in de regio Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk en Boskoop. Ruim 50 adressen worden er iedere week bezocht. In totaal presenteerden kwekers op deze manier zo'n 2.200 partijen. Het aanbod in de Monsterbus is divers en kan bestaan uit planten van nieuwe kwekers, seizoensproducten, noviteiten, nieuwe verpakkingen of concepten. Het assortiment en de aanbiedingen zijn iedere week anders en uiteraard zijn alle planten direct te bestellen.

Ook iets voor u?
Wilt u als kweker uw aanbiedingen mee geven met de monsterbus? Vraag bij uw productgroepspecialist naar de mogelijkheden. Bent u koper en wilt u het actuele assortiment ook aan huis gepresenteerd hebben? Meld u aan, dan kijken wij of we de dienstregeling kunnen aanpassen. Voor meer informatie belt u met FloraHolland Connect info T +31 (0)174 63 55 55.

In verband met de feestdagen rijdt de Monsterbus niet in week 52 en 53. Tot in het nieuwe jaar!

Fotobijschrift (v.l.n.r.): Hans van der Molen (FloraHolland Connect) trakteert Rudolf van der Ende en Florence Jean Firma Cloet op kerstbrood.