TASK24 schenkt 25.000 Euro aan Ronald McDonald Kinderfonds

18/12/2009 14:00

Task24 Nederland B.V.

Als je ziek bent, wil je als kind je ouders het liefst zo dicht mogelijk bij je hebben. En als je een handicap hebt, wil je zoveel mogelijk dezelfde dingen doen als je leeftijdgenootjes. Regelmatig bij elkaar zijn is ook voor TASK24 van belang. En wat is nou leuker dan 25.000 Euro te schenken aan een goed doel???

Om het jaar gezamenlijk feestelijk af te sluiten organiseerde TASK24 op 17 december een kerstborrel op de regiokantoren te Utrecht, Eindhoven, Delft en Zwolle. Om ook op het maatschappelijk vlak stil te staan bij families die tijdens de kerst graag bijeen zijn, heeft TASK24 besloten 25.000 Euro te doneren aan het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Dit fonds biedt al bijna 25 jaar een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland.

Over TASK24

TASK24 behoort tot de snelst groeiende IT dienstverleners in Nederland en is vanaf 1 augustus 2008 de nieuwe naam voor een groep van bedrijven die in de loop der jaren is ontstaan uit fusies en overnames. Een nieuwe naam met veel ervaring. Sinds onze oorsprong op 13 april 1987 hebben we altijd de overtuiging gehad dat ons bestaansrecht is afgeleid uit het toevoegen van waarde richting klanten en maatschappij. Opdrachtgevers ervaren dan ook dagelijks wat het betekent om met de vakkundige en betrokken specialisten van ons te werken. Daar zijn wij trots op! www.task24.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.task24.nl