Watersportverbond - KNWV

Inschrijving geopend voor NK Teamzeilen 2010

vrijdag 18 december 2009

Het finaleweekend van het NK Teamzeilen zal in 2010 weer in Rotterdam worden gehouden - om het aantal deelnemers te vergroten zullen er daarvoor voorrondes worden georganiseerd Vanwege het groeiende succes van het NK Teamzeilen voor verenigingsteams, worden er in 2010 voor het eerst voorrondes gehouden. Verenigingen kunnen zich nu opgeven.

De beste 16 teams zullen op 16 en 17 oktober 2010 in de Rotterdamse Maashaven om de titel strijden. De acht finalisten van 2009 zijn automatisch geplaatst voor deze finale. Voor de overige acht plaatsen zullen er dus voorrondes worden georganiseerd.

Hierbij doen wij de oproep om uw vereniging uiterlijk 18 januari 2010 aan te melden voor de voorrondes. Na deze datum hebben we inzicht in het totaal aantal deelnemende verenigingen en kunnen we het plan voor de voorrondes verder uitwerken en bekend maken. Inschrijven kan per e-mail via bart.vanbreemen@watersportverbond.nl o.v.v. vereniging, contactpersoon, e-mailadres en telefoonnummer. Hou er rekening mee dat een team uit tenminste acht zeil(st)ers moet bestaan.