Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 18-12-2009

Autobrand in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: Vannacht heeft omstreeks 01.00 uur een autobrand gewoed aan het Bovenbaantje. Ter plaatse bleek een auto met open laadbak van de Werkvoorziening in brand te staan. De brandweer heeft het brandje snel geblust. De brand was ontstaan bij de motor. De auto is getakeld. Er is een aanvraag gedaan voor een sporenonderzoek omdat niet duidelijk is of er sprake is van een technisch mankement of dat de auto in brand gestoken is.

Drie mannen in gestolen auto

KLUNDERT: De politie heeft vannacht omstreeks 03.00 uur tijdens een controle op de van Gaasbeekstraat drie mannen (20,33 en 34 jaar) zonder vaste woon- of verblijfplaats in een gestolen auto aangehouden. De inzittenden hadden geen identiteitsbewijs bij zich. Een van de agenten zag dat het contactslot doorverbonden was. De 34-jarige bestuurder gaf toe dat hij de auto een paar dagen geleden had vanaf een industrieterrein in Oudenbosch gestolen had. De man krijgt ook een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs.

Mishandeling in shoarmazaak

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 02.35 uur in een shoarmazaak aan de Markt een 18-jarige man uit Tholen gearresteerd omdat hij een klant mishandeld zou hebben.

Ter plaatse bleek dat twee broers uit Ossendrecht (24 en 27) problemen hadden gekregen met het personeel nadat de 27-jarige man vanwege de drukte op een tafel was gaan zitten Hij werd daarop aangesproken door een medewerker. Zijn broer die zich daar vervolgens kennelijk mee bemoeide werd toen volgens zijn aangifte door een 18-jarige medewerker op zijn neus geslagen. Hij had een hevig bloedende neus en moet naar de EHBO voor behandeling. De aangehouden verdachte beweert alleen een duw te hebben gegeven.

Kerstborrel eindigt op zijn kop in weiland

HEERLE: Een 57-jarige man uit Moerstraten is vrijdagavond omstreeks 19.30 uur betrokken geweest bij een eenzijdig ongeval op de Gareelweg. De auto raakte van de weg en kwam op de kop terecht. De bestuurder vertelde dat hij naar een kerstborrel op het werk was geweest. Daar had hij vier glazen wijn gedronken. Vanwege de gladheid was hij op de Gareelweg van de weg geraakt. Hij blies 325 ugl.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 18-12-2009 14:20 | © Regio Midden en West Brabant |