Gemeente Giessenlanden


Actualisatie van de begraafplaatsadministratie

Gemeente Giessenlanden is al enige tijd bezig met het actualiseren van de begraafplaats-administratie. Rechthebbenden van de graven die zijn uitgegeven met een grafrecht voor onbepaalde tijd hebben hierover een brief ontvangen.

In deze brief is gevraagd om de gegevens te controleren en eventueel een andere rechthebbende voor het graf aan te stellen. Daarnaast is een peiling gedaan naar de betrokkenheid bij het betreffende graf. De retour ontvangen reacties zijn verwerkt in de
begraafplaatsadministratie.

Â

Een aantal brieven is echter onbezorgd retour gekomen omdat de naam en/of adresgegevens van de geregistreerde rechthebbende niet correct waren. Gemeente Giessenlanden wil graag in contact komen met de nabestaanden. Bij de betreffende graven is daarom een bordje geplaatst. Indien bij het graf van uw overleden familielid een bordje is geplaatst, verzoekt de gemeente contact op te nemen met Genius Loci Begraafplaatsadviseurs, het bureau dat de begraafplaatsadministratie van de gemeente actualiseert.

Â

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur kunt u contact opnemen met de contactpersoon die voor deze werkzaamheden is aangesteld.

Â

Genius Loci begraafplaatsadviseurs

Contactpersoon: Lisette Verburg

Postbus 371

5280 AJ Boxtel

Â

Telefoonnr: 0411-65 00 70

E-mail: l.verburg@geniusloci.nl