Dienstenbond CNV

Nieuws

18 december 2009

Sociaal Plan Super de Boer

Leden mogen het zeggen

CNV Dienstenbond en Super de Boer hebben 10 december een principe akkoord bereikt over het Sociaal Plan. In de vorige Info is dat in hoofdlijnen aan u uitgelegd. Bijgaand vindt u de inhoudelijk aangepaste afspraken. Zoals gebruikelijk hebben de leden daarover het laatste woord. CNV Dienstenbond legt dit met een positief advies aan u voor.

CNV Dienstenbond is blij met de afspraken die gemaakt zijn. De basis voor afspraken was het oude Sociaal Plan Laurus totaal. De inzet van CNV Dienstenbond was een looptijd van 5 jaar, werkgelegenheid behouden, begeleiding van werk naar werk door goede begeleiding van medewerkers m.b.t. trainingen en outplacement, een goede ontslagregeling en een regeling voor ouderen. Op deze punten hebben we uitstekende afspraken kunnen maken. Daarom wordt het resultaat positief aan u voorgelegd.

De complete lijst met inhoudelijk aangepaste afspraken vindt u bijgaand. Op het bijgaande reactieformulier kunt u aangeven of u het eens bent hier mee eens bent of niet.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen n.a.v. deze info, dan kunt u contact opnemen met bestuurder Pien Zijlstra. Telefoon 0512 583440, of per e-mail: p.zijlstra@remove-this.cnvdibo.nl