Politie Gelderland-Zuid

Overval op Spar-supermarkt

Nijmegen, 18-12-2009 o Vrijdagochtend is de Spar-supermarkt aan de St. Agnetenweg overvallen door drie gewapende mannen. Bij de overval raakte de eigenaar lichtgewond.

Vanmorgen vroeg ging de eigenaar zijn winkel binnen. Enkele minuten later kwam een medewerkster binnen en tegelijkertijd kwamen de drie overvallers mee het pand in. Het personeel werd onder bedreiging van vuurwapens en een mes gedwongen om geld af te geven. Nadat de overvallers hun buit hadden, zijn zij in noordelijke richting vertrokken. Of zij te voet of met een vervoermiddel waren is niet bekend.

SMS-alert

De drie mannen droegen donkere kleding en hadden bivakmutsen op. Nadat de overvallers waren vertrokken werd meteen de politie gebeld. Direct werd door meerdere eenheden uitgekeken naar de overvallers. De politie startte ook een buurtonderzoek. De politie deed kort na de overval een SMS-alert uit. Bij het maken van dit bericht is niet bekend of dit al tips heeft opgeleverd.

De politie heeft de laatste weken al meerdere overvallen gehad en zal deze twee overvallen in het speciaal daarvoor opgezette team meenemen in hun onderzoek.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van stad Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 18-12-2009 16:23 | © Regio Gelderland-Zuid |