IDG Nederland lanceert iPhone Magazine

18/12/2009 16:59

IDG Nederland

iPhone Magazine is een nieuw tijdschrift voor iedereen die een iPhone bezit, wil gaan kopen of geïnteresseerd is in smartphones. De basisartikelen in het magazine bieden een snelle start voor nieuwe gebruikers, terwijl de gevorderde bezitter te weten komt hoe hij de iPhone aan zijn voorkeuren aanpast met de beste en meest interessante apps en software. Verder bevat het prachtig vormgegeven tijdschrift veel praktische artikelen en de handigste tips en trucs om het allerbeste uit de iPhone te halen. En natuurlijk ontbreken de leukste en nuttigste randapparatuur, accessoires en iPhone-gadgets niet.

iPhone Magazine telt 148 pagina's en ligt 17 december in de winkel. Online bestellen kan via op www.iphone-magazine.nl.

Over IDG

IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds grootste en meest toonaangevende multimediabedrijf in de ICT-branche. IDG wordt is een webcentric company met meer dan 450 websites. Zo'n 140 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT) marktsegmenten en de organisatie van 750 technologie gerelateerde beurzen en conferenties.

IDG Nederland bedient duidelijk gesegmenteerde doelgroepen met duidelijk gepositioneerde multimediale merken. Dit zijn op de consument gerichte merken, zoals Computer!Totaal, Zoom.nl, Tips & Trucs, Gadget.nl en Gamez.nl. En op de zakelijke markt gerichte merken als Webwereld, InfoWorld, ChannelWorld, TechWorld en CIO.

Meer informatie over IDG en IDG Nederland vindt u op www.idg.com en www.idg.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.iphone-magazine.nl