Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


Voorontwerpbestemmingsplan Tuindorp Frankendael
---

Voorontwerpbestemmingsplan Tuindorp Frankendael

18 december 2009
Het voorontwerpbestemmingsplan Tuindorp Frankendael ligt ter inzage vanaf vrijdag 18 december 2009 tot en met vrijdag 5 februari 2010. Tijdens deze periode kan een ieder mondeling of schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen.

Het bestemmingsplan maakt nieuwe ontwikkelingen mogelijk conform het stedenbouwkundig plan Jeruzalem en legt voor de overige delen van het plangebied bestaande (planologische) situaties opnieuw vast. Het plangebied van het bestemmingsplan wordt begrensd door de Gooiseweg, de Hugo de Vrieslaan, de Middenweg en de Kruislaan.

Het voorontwerpbestemmingsplan is nog niet het definitieve bestemmingsplan, maar een onderzoeksdocument voor het nieuwe bestemmingsplan. In het voorontwerp zijn de grote lijnen uiteengezet. Op verschillende onderwerpen is nog verdere uitwerking en/of actualisering nodig. Ook specifieke wensen of aandachtspunten voor individuele percelen dragen nog bij om een zo actueel mogelijk bestemmingsplan te maken. Daarnaast wordt het voorontwerp toegestuurd voor overleg aan verschillende rijks-, provinciale en gemeentelijke diensten. Hieruit kunnen ook aanpassingen van het bestemmingsplan naar voren komen.

Alle inspraakreacties en overlegresultaten worden samen met een reactie hierop gebundeld in een nota `Inspraak en overleg'. De uitkomsten van deze nota worden verwerkt in het ontwerpbestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan is de volgende en formele stap op weg naar een nieuw bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan zal opnieuw ter inzage worden gelegd. Voor een ieder bestaat dan wederom de gelegenheid om een zienswijze in te dienen. Volgens de huidige planning vindt de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan plaats in maart 2010.

Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het stadsdeel Oost-Watergraafsmeer, t.a.v. de heer J. Buter, Postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Voor het maken van een afspraak om een mondelinge inspraakreactie in te dienen of om een vraag over het bestemmingsplan te stellen, kunt u contact opnemen met de heer J. Buter op telefoonnummer 020-25 35395 of via jbuter@oost-wgm.amsterdam.nl.

Download het voorontwerpbestemmingsplan

Het voorontwerp bestaat uit een Toelichting, Planregels, Plankaart en Bijlagen. Er kunnen zich tegenstrijdigheden tussen deze onderdelen voordoen aangezien het om een werkdocument gaat.
* 1 Toelichting_voorontwerp bp_Tuindorp Frankendaal
* 2 Planregels_voorontwerp bp_Tuindorp Frankendaal
* 3 Plankaart_Voorontwerp bp_Tuindorp Frankendael
* bijlage 1 - Staat van inrichtingen

* bijlage 2 - Archiefonderzoek Jeruzalem DMB
* bijlage 3a - Milieuhygienisch bodemonderzoek Cauberg Huygen
* bijlage 3b - bijlage bij Milieuhygienisch bodemonderzoek
* bijlage 4 - Notitie luchtkwaliteit IBA

* bijlage 5 - Risicoberekening gastransportleiding Gasunie
* bijlage 6 - Natuurtoets Jeruzalem _DRO

* bijlage 7 - Notitie geohydrologisch gebiedsbeschrijving IBA
* bijlage 8 - Archeologisch bureauonderzoek Jeruzalem BMA
* bijlage 9 - Verkeersonderzoek Goudappel Coffeng
* bijlage 10 - Parkeerbalans Goudappel Coffeng