Gemeente Delft

Inspirerende Delftenaren in de stad te zien

Gisteren opende wethouder Saskia Bolten op basisschool De Horizon de tentoonstelling: 'Inspirerende Delftenaren op de foto'.

Tien bijzondere Delftenaren zijn in deze tentoonstelling levensgroot afgebeeld. Allen hebben ze een andere achtergrond maar hebben een ding gemeen: ze hebben een bijzondere stap gezet naar een betaalde baan of opleiding. Ze kunnen anderen inspireren ook een stap verder te maken.

Wethouder Saskia Bolten tijdens de opening hierover : 'Ik zie deze tien Delftenaren als 'helden' van de stad. Zij zijn een voorbeeld voor zoveel anderen. Als wethouder Emancipatie streef ik ernaar dat mensen zich bewust worden van hun mogelijkheden om zich maatschappelijk te ontwikkelen en persoonlijk te ontplooien. Met deze tentoonstelling willen wij Delftenaren empoweren hun eigen positie te verbeteren.'

De tentoonstelling reist door Delft. Vanaf 18 december t/m 28 januari is de tentoonstelling voor iedereen te zien in de Publiekshal aan de Phoenixstraat 16. Vervolgens staat de tentoonstelling van 29 januari t/m 26 februari in de Mondriaan Educatie, Röntgenweg 6.

Noot voor de redactie (