Ingezonden persbericht

Veldhuis & Kemper zingen het dieptepuntenjaaroverzicht van 2009 bij Giel Beelen.

Vrijdag 18 december a.s. zullen Veldhuis & Kemper rond 09:20 in het 3FM ochtendprogramma van dj Giel Beelen een 30 minuten durend jaaroverzicht zingen.

Onder de noemer 'Het Volkomen K*t jaaroverzicht 2009, alle dieptepunten op een rij!' vatten de cabaretiers het jaar samen aan de hand van eerdere gezongen columns. Uniek voor de Nederlandse radio passeren live in de studio alle dieptepunten op het gebied van showbizz, politiek, groot en klein nieuws opnieuw de revue.

In deze laatste reguliere uitzending van de ochtendshow van Giel Beelen voor de dj het Glazen Huis in gaat, zullen de laatste 30 minuten geheel in het teken staan van het dieptepuntenjaaroverzicht. De break-up tussen Jan en Yolanthe, de hel van Josef Fritzl, de scheve schaatsen van Tiger Woods, de val van Dirk Scheringa, de floppende Toppers, de Koninklijke vakantievilla in Mozambique, de crash van Turkish Airlines, de dood van Ramses Shaffy, het komt allemaal voorbij in een half uur diepste dieptepunten van 2009!

Live gespeeld en gezongen in de 3FM studio, door Remco Veldhuis en Richard Kemper met Wieke Garcia op percussie en Phaedra Kwant op bas.

Meer informatie op http://www.veldhuisenkemper.nl en http://giel.vara.nl/