BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 25 november 2009

PAUL DE LEEUW TERUG BIJ RANKING THE STARS

Paul de Leeuw gaat vanaf december weer het BNN-programma Ranking the Stars presenteren. De Leeuw stond de eerste vier edities van het programma ook al achter de presentatiedesk, maar gaf het stokje daarna over aan Sander Lantinga en Sophie Hilbrand. Zij presenteerden twee edities met een gemengd panel. Vanmiddag tussen 16.00 en 16.30 uur is Paul te gast bij de Coen en Sander Show op 3FM en vertelt hij er alles over.

De Leeuw is blij dat hij het programma weer mag presenteren:'Ik realiseerde me dat ik veel te vroeg gestopt ben met Ranking the Stars. Ik miste het programma en wilde het graag weer presenteren. Dat is me gelukkig gegund. Ik ben Sander en Sophie heel dankbaar dat ze het format warm en levend hebben gehouden en sta te trappelen om weer te beginnen!'

Sander Lantinga: 'Ranking the Stars is een te gek programma. Toen Paul ermee stopte hebben Sophie en ik geen moment getwijfeld om het over te nemen. We hebben twee series erg veel plezier gehad, maar nu Paul terugkeert maken we graag weer plaats voor hem. Ranking is uiteindelijk toch zijn kindje." De nieuwe serie Ranking the Stars met Paul de Leeuw is vanaf vrijdag 18 december om 20.30 uur acht afleveringen lang te zien bij BNN op 3.