Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 8 december 2009

MISSIN'LINK SLUIT JAAR AF MET EINDEJAARSPARADE 2009, MET OPTREDENS VAN JIGGY DJE, STEEN, GMB, HEF, KLEINE JAY & CARTES, TURK, SKINTO en SPACEKEES

Verleden jaar besloot het Rotterdamse boekingskantoor Missin'Link het jaar in stijl af te sluiten met twee unieke concertavonden. Onder de noemer; Missin'Link EindejaarsParade zette het boekingskantoor twee memorabele avonden neer waarbij het complete Nederlandse rooster zowel de Amsterdamse Melkweg en WATT Rotterdam op zijn kop zette.

Naast live optredens van het complete Nederlandse artiesten rooster welke bestaat uit: Jiggy Dje, Steen, GMB, HEF, Kleine Jay & Cartes, Turk, Skinto en Spakekees wordt de avond dit jaar gehost door de Amerikaanse underground cult held Sean Price van o.a. Heltah Skeltah.

Dit jaar is besloten om de avond alleen in de thuishaven te houden en wel op vrijdag 18 december in de Grote zaal van WATT Rotterdam.

Missin'Link en Patti presenteren na de live-optredens Live At The BBQ 'SoSoLobi Special' Afterparty in de Basement van WATT. Met dj's Lil' Vic, FS Green, Danny de Funk en Code Red.

De entree bedraagt weer 15 euro en de deuren gaan 19.30 open. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van WATT (www.watt-rotterdam.nl), alle 400 Primera winkels in Nederland en in Rotterdam ook bij Plato en Velvet Music.

VR 18 12 2009 MISSIN'LINK EINDEJAARSPARADE 2009 @ WATT (GROTE ZAAL) & LIVE AT THE BBQ AFTERPARTY (BASEMENT)

West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19:30u / Aanvang programma 20:30u
Tickets a E 15 (excl. servicekosten) zijn vanaf in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van WATT, alle Primera winkels, en Plato en Velvet in Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.missinlink.nl

*** Einde persbericht ***

>>> Noot voor de redactie /