Ingezonden persbericht


Drachten, 9 december 2009

P E R S B E R I C H T Religie/levensbeschouwing/agenda/lezingen

Jonge jeugdpastor wil crisis ombuigen in talent
Drie avonden met Derrick Marshall

Vrijdag, zaterdag en zondag 18, 19 en 20 december organiseert de Stichting De Geopende Deur een conferentie van drie avonden met Derrick Marshall en met medewerking van Ronald Wolthuis in De Schakel te Drachten, Klokhuislaan 12, aanvang 19.30 uur, toegang gratis.

De jonge evangelist Derrick Marshall uit Texas preekte al toen hij nog maar 15 was. Sinds 2007 werkt hij als jeugdpastor bij Seven Oaks Fellowship (7OF) in Forney, Texas. Verder werkt hij als "Princepreacher" vanuit Derrick Marshall Ministries, ook op internet. De passie van Derrick ligt bij mensenlevens die herstel, verlossing en bevrijding nodig hebben. Hij wil hun bewustzijn opbouwen, dat ze talenten hebben gekregen om actief te ontwikkelen en te gebruiken. "Een persoonlijke crisis kan zo ten goede keren tot een zegen voor anderen" zegt een woordvoerder van de organiserende Stichting De Geopende Deur uit Drachten.

Roemenië
Zijn werk als evangelist bracht Derrick Marshall in juli 2009 in Roemenië. In dat land werkt Ronald Wolthuis (1965), die ook als spreker meewerkt aan de conferentie in Drachten. Ronald werkt samen met zijn vrouw en kinderen in Roemenië onder de armste zigeunerfamilies in het district Mures, vanuit Reghin. Hiervoor richtte hij in 2001 samen met zijn vrouw Pauline Wolthuis de Stichting Phoneo op, een Nederlands/Roemeense hulporganisatie.

Tijdens en na elke bijeenkomst is er persoonlijk gebed voor iedereen die Jezus nodig heeft voor vergeving, genezing, bevrijding, relaties, werk en financiën. Website www.geopendedeur.nl, mailadres info@geopendedeur.nl of telefoon 0512-302851 (Cornelia Woldman). ()



Ingezonden persbericht