SAP

SAP kwalificeert template van Dimensys

Prefab-SAP biedt bouw- en installatiebedrijven ondersteuning bij alle bedrijfsprocessen

`s-Hertogenbosch - 17 december 2009 - De Prefab-SAP oplossing van Dimensys Business Solutions is opnieuw gekwalificeerd door SAP. De herkwalificatie vond plaats op het hoofdkantoor van de Oskomera Group in Deurne, waar Dimensys haar Prefab-SAP oplossing in juni succesvol live bracht. SAP onderwerpt alle templates die haar partners op basis van SAP Business All-in-One ontwerpen ieder jaar aan een strenge kwalificatieprocedure. Daarvoor vinden onder meer uitgebreide gesprekken bij klanten die de oplossing toepassen plaats.Tijdens het bezoek aan de Oskomera Group werd de kwaliteit van de oplossing door zowel de klant als SAP bevestigd.

Stefan Rink, ICT Manager bij Oskomera, benadrukt tevens de expertise van Dimensys op het gebied van SAP en projectgestuurde organisaties zoals Oskomera. "Alle fasen die voor en tijdens het implementatieproces de revue zijn gepasseerd, hebben we in gezamenlijkheid nogmaals doorlopen tijdens de kwalificatie. Ik vind het belangrijk dat SAP zoveel waarde hecht aan de kwaliteit van de oplossingen van haar partners en de afstemming daarvan op de oplossingen van SAP zelf. In ons specifieke geval zijn we met Prefab-SAP in staat onze projecten beter te beheersen en verwachten we een jaarlijkse besparing te realiseren van 2,5 miljoen euro."

Bob van der Linden, Sales Manager bij Dimensys Business Solutions: "We zijn trots op het feit dat onze oplossing ook dit jaar weer aan de strenge kwaliteitseisen van SAP voldoet. Met Prefab-SAP - een totaaloplossing voor projectmatig werkende en serviceverlenende organisaties - heeft de Oskomera Group het gewenste platform waarmee zij haar bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt. Door het gebruik van Prefab-SAP wordt tevens een efficiënte werkwijze en substantiële foutreductie gerealiseerd. Dat Oskomera en andere klanten dit daadwerkelijk ervaren stemt ons meer dan tevreden."

Rinse Tamsma, Director Small & Medium Enterprises bij SAP Nederland: "Prefab-SAP op basis van SAP Business All-in-One is een hele mooie oplossing die perfect aansluit op de wensen van projectgestuurde organisaties die in verschillende landen actief zijn. Deze kwalificatie is volledig verdiend en is een teken van vertrouwen voor huidige en toekomstige klanten die deze oplossing van Dimensys willen inzetten."

Over Oskomera
De Oskomera Group heeft zich in de afgelopen 60 jaar ontwikkeld tot een innovatieve bouwbedrijvengroep, waarvan de werkmaatschappijen onafhankelijk maar ook in vergaande mate van samenwerking, nationale en internationale projecten op het gebied van draagconstructies, gevels en bewegende elementen in aluminium, staal en glas realiseren. Tevens kent de groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in zonne-energie installaties, brand-, explosie- en kogelwerende constructies en geïntegreerde gebouwreiniging en onderhoudsconcepten. De bedrijfslocaties bevinden zich in Deurne (hoofdvestiging), Hilvarenbeek, Oisterwijk, Cannock (UK) en Dublin (IR). Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met partners wereldwijd. De Oskomera Group realiseert gezamenlijk een omzet van ruim EUR 80 mln. Ongeveer de helft hiervan wordt gerealiseerd in Nederland, de andere helft in het buitenland. Meer informatie: www.oskomera.nl

Over Dimensys
Dimensys is een specialistische SAP dienstverlener die zich richt op projectmatig werkende én serviceverlenende profit en non-profit organisaties. Dimensys ontwerpt, implementeert, optimaliseert en beheert integrale automatiseringsoplossingen op basis van SAP software en het NetWeaver platform. Zij beschikt over meerdere branchespecifieke softwareoplossingen en -componenten. De SAP Business All-in-One oplossing 'Prefab-SAP' wordt zowel nationaal als internationaal door meerdere toonaangevende bedrijven gebruikt. Het product is door SAP gekwalificeerd. Brede expertise en ervaring van o.a. de bouw- & installatie- complexe productie, vastgoed- & woningbouwcorporatiebranche én zorg- en welzijnsmarkt, vormen de basis voor het advies aan haar klanten. Zij beschikt alleen over gecertificeerde SAP consultants met minimaal acht jaar consultancyervaring. De afgelopen jaren heeft Dimensys verschillende kwaliteitsawards gewonnen.