Gemeente Zaanstad

17-12-2009
Kampioenen 2009 kunnen nu aangemeld worden voor Zaans Sportgala

Op 15 februari worden de Zaanse sportkampioenen weer in het zonnetje gezet tijdens het Sportgala in het Zaantheater te Zaandam. Iedereen mag tot en met 8 januari kandidaten aanmelden. Er zijn zes categorieën waar sporters voor aangemeld kunnen worden: sportman, sportvrouw, sportploeg, talent en twee prijzen voor de sporter met een lichamelijke of geestelijke beperking van het jaar.

Kandidaten kunnen aangemeld worden via internet, www.zaanssportgala.nl, of je kunt telefonisch een formulier aanvragen bij Team Sport via telefoonnummer 14 075. Sportverenigingen die hun kampioen aanmelden, maken bovendien kans op een prijs van EUR 500, wanneer één van hun sporters in de prijzen is gevallen. In week 2 worden de genomineerden bekend gemaakt, belangstellenden kunnen dan hun stem uitbrengen voor hun favoriete sporter.

Het Zaans sportgala wordt dit jaar op 15 februari 2010 in het Zaantheater gehouden. Met de Olympische winterspelen in het vooruitzicht, is het thema hierop uitgezocht, namelijk de Olymic `O'.Iedereen is van harte welkom. Tijdens een prachtig showprogramma worden alle kampioenen uit Zaanstad in het zonnetje gezet. Na de huldiging in de zaal volgt een feest voor alle sporters en supporters.