Tony en Maria onthullen ijssculptuur West Side Story

18/12/2009 07:00

Joop van den Ende Theaterproducties

De twee hoofdrolspelers van de Engelstalige musical West Side Story onthulden voor aanvang van hun eerste voorstelling in het Fortis Circustheater een speciaal voor hen gemaakte ijssculptuur. Ze deden dat in aanwezigheid van Nederlandse musicalcollega's Jamai Loman, Freek Bartels, Elise Berends, Casey Francisco, Rene van Kooten, John Vooijs en Stanley Burleson. De ijssculptuur, in de vorm van hoofdpersonages Tony en Maria, werd als welkomstcadeau aangeboden door het Cool Event Scheveningen. West Side Story is tot en met 10 januari exclusief te zien in het Fortis Circustheater.

Informatie over het Cool Event

Deze winter is Scheveningen 'the place to be' als het gaat om het ultieme wintergevoel: Schaatsen voor het Kurhaus Hotel, langlaufen & tuben op de Boulevard en een ijssculpturenfestival op het Palace Plein met als thema ' IJskoud Den Haag'. De sculpturen van oa: Skyline Den Haag, gevangenpoort, museumbeelden aan zee en Paleis Noordeinde zijn tentoongesteld in een ijsdorp met een binnentemperatuur van -10 graden. Tot slot zijn er ook nog een ijsbar en een echte ijshotelkamer aanwezig op het evenemententerrein. Het Cool Event loopt tot 10 januari. Voor meer informatie over het Cool Event: www.cooleventscheveningen.nl

Informatie over West Side Story

De speelperiode in het Fortis Circustheater in Scheveningen vormt onderdeel van de jubileumtour ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van West Side Story, die in 1957 op Broadway in première ging. Deze originele Engelstalige productie van West Side Story trekt al ruim twee jaar de hele wereld over. West Side Story beschrijft het gevecht dat Tony, die hoort bij een Pools/Amerikaanse bende, en Maria die bij de rivaliserende Puertoricaanse straatbende hoort, voeren om bij elkaar te kunnen zijn.

Voor meer informatie over West Side Story: www.musicals.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/