Ingezonden persbericht



Ook dit jaar Kerstmarathon op RADIONL!

We benne op de wereld om mekaar...!

SNEEK, 7 december 2009 - Na de overweldigende reacties van vorig jaar organiseert RADIONL ook dit jaar weer de Kerstmarathon. De plannen zijn vanmiddag bekend gemaakt in het programma 'Op Volle Kracht' van Hessel Wijkstra.

RADIONL directeur Sjouke Mulder: "We gaan van vrijdagavond 18 tot en met donderdag 24 december 24 uur per dag programma's presenteren. Net als vorig jaar gaan we ook dit jaar iets bijzonders doen voor onze luisteraars. Vorig jaar was de RADIONL Kerstmarathon een groot succes en werden er postzakken vol reacties onze studio binnen gedragen. Het wordt dus een leuke week zo net voor Kerst."

De RADIONL Kerstmarathon staat dit jaar geheel in het teken van de Kerstgedachte: 'we benne op de wereld om mekaar, om mekaar te hellepe nietwaar'. Door middel van een kerstkaart kunnen luisteraars aangeven wie volgens hem of haar een bijzonder Kerstcadeau verdiend. Kerstkaartjes met de reden waarom juist die persoon dit jaar iets extra's verdiend kunnen gestuurd worden naar RADIONL ter attentie van "Kerstmarathon", postbus 248, 8600 AE in Sneek.

In de week voor kerst maken de RADIONL- dj's live op de radio bekend wie de gelukkige winnaars zijn, waarna de RADIONL Kerstman direct op pad gaat om de kerstcadeaus bij de mensen thuis te bezorgen. Alle informatie over de RADIONL Kerstmarathon zal te volgen zijn via www.verzoekservice.nl .


Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht