Nieuwe financieringsmogelijkheid voor het MKB


AMSTERDAM, 20091221 -- De meeste bedrijven kennen de huidige situatie met betrekking tot het verkrijgen van financiering maar al te goed. Het is bijna onmogelijk om bruikbare informatie te vinden in de brij van informatie die online beschikbaar is en daarnaast zijn banken nog steeds zeer terughoudend in het verstrekken van kapitaal.

Milk Strategy & Finance te Amsterdam heeft daarom de website www.toegangtotgeld.nl gelanceerd om voornamelijk MKB bedrijven duidelijke informatie te bieden en de mogelijkheid om goede en goedkope financiering te krijgen voor de bedrijfsactiviteiten, of deze nu gericht zijn op groei, consolidatie, een bedrijfsovername of een andere situatie. Hierbij wordt elke situatie afzonderlijk bekeken, omdat elk bedrijf nu eenmaal anders is.
Het doel is dat Milk zorgt voor de informatie en financiering zodat de ondernemer kan ondernemen.

De voordelen van Milk Strategy & Finance zijn dat er vaak branchespecifieke financiële en strategische kennis en ervaring in huis is en actieve ondersteuning vanuit een netwerk van 80 (oud)ondernemers. Hierdoor is bekend wat er speelt en kan er gericht te werk gegaan worden. Verder is er een groot en actief netwerk binnen de bankensector en toegang tot een eigen participatiemaatschappij. Dit resulteert vaak in een snelle, goede en goedkope financiering.

Milk stelt op de website www.toegangtotgeld.nl een gratis rapport ter beschikking dat de 6 stappen behandelt die genomen moeten worden voordat een financieringsaanvraag naar de bank gaat. Tevens kan een gratis test aangevraagd worden die een eerste indicatie geeft van de financiële kansen en risico's van uw organisatie, en mogelijke besparingen en rendementsverbeteringen.