Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Tiny Kruysbeek uit Willemstad (N.Br) is verkozen tot Beste Buur 2009 Burgemeester Denie reikt prijs uit aan Beste Buur 2009

Amsterdam, 18 december 2009 - Op Buurtlink.nl heeft de jaarlijkse Beste Buur Verkiezing plaatsgevonden. Alle burenin Nederland werd de kans geboden om een buurman of buurvrouw die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor de buurt in het zonnetje te zetten. Er zijn honderden genomineerden en duizenden stemmen binnengekomen. De jury heeft uit de drie hoogst genomineerden Tiny Kruysbeek uit Willemstad (N.Br) als winnares gekozen. Vrijdag 18 december heeft burgemeester Denie van Moerdijk de prijs aan haar uitgereikt in het Mauritshuis in Willemstad.

Beste Buur Verkiezing 2009
Tijdens de Beste Buur Verkiezing 2009 op Buurtlink.nl zijn uiteindelijk honderden kandidaten genomineerd en heeft de jury, bestaande uit Piet Paulusma (SBS-weerman en ambassadeur van Buurtlink.nl), Esther Groenendijk (Winnares Beste Buur Verkiezing 2008) en Fons Roosenboom ( Univé Verzekeringen) uit de drie hoogst genomineerden Tiny Kruysbeek als winnares gekozen. Zij wint een dag met 50 buren naar het dolfinarium in Harderwijk met een touringcar.

Tiny Kruysbeek
Tiny Kruysbeek is door haar buurvrouw voorgedragen als Beste Buur aangezien zij voor iedereen altijd klaar staat. Jong, oud, groot of klein iedereen kan bij Tiny terecht. 'Ze breekt met haar gouden hart dichtgetimmerde subsidiepotjes open waardoor er met regelmaat iets georganiseerd of gerealiseerd wordt in de wijk. Een klimrek voor de kleintjes, computerlesjes voor de ouderen ze regelt het met plezier. EK voetbal of WK voetbal? Altijd een grote tent in de speeltuin en met alle buren voetbal kijken. Tiny regelt het wel', aldus een buurvrouw. Tiny staat bekend als een sympathieke en gezellige buurvrouw die zich met hart en ziel inzet voor haar buurt en buurtbewoners.

Wat is Buurtlink.nl?
Op Buurtlink.nl komt de bezoeker op de website van zijn of haar buurt. Op de website kunnen buurtbewoners contact met elkaar opnemen en informatie met elkaar delen over de buurt. Buurtlink.nl is voor en van iedere buurt in Nederland. Buurtlink heeft 458.000 leden en 700.000 unieke bezoekers per maand. Meer informatie over Buurtlink, vindt u op www.buurtlink.nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht