Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alle meisjes die Sterre heten gratis naar Texel
Sterrenactie Texelse hotels tijdens de eerste lammetjesmaand

Iedereen die als voornaam Sterre heeft, mag gratis naar Texel komen in maart 2010. Een groep Texelse hotels nodigt hen uit ter gelegenheid van hun Sterrenarrangement in die maand. Wie geen Sterre heet kan het Sterrenarrangement boeken via www.texel.net. Bij dit arrangement bepaalt het aantal sterren van het hotel hoeveel korting de gast krijgt. Bij een drie- of tweesterrenhotel betaal je slechts 2 van de 3 nachten en voor 4 nachten in een 4-sterrenhotel betaal je slechts 3 nachten (4=3, 3=2). Bovendien zijn er onweerstaanbare gratis extra's, zoals lammetjes knuffelen op een Texelse boerderij.

Sterre gratis naar Texel
De actie werkt als volgt: iedereen die als voornaam Sterre heeft, mag gratis overnachten in een van de deelnemende Texelse hotels. Ze moet dan wel iemand meenemen die voor zichzelf het lage tarief van het Sterrenarrangement betaalt. Natuurlijk horen daar ook de gratis extra's bij. Sterre kan vanaf 12 januari boeken via de actiepagina op www.texel.net , met de actiecode IKBENSTERRE. Omdat de hotels wel zeker willen weten of het echt een 'Sterre' is die komt logeren, moet zij zich bij aankomst kunnen legitimeren.

Korting: 4=3,3=2
Bij het Sterrenarrangement wordt de korting bepaald door het aantal sterren van het hotel. Bij een drie- of tweesterrenhotel betaal je slechts 2 van de 3 nachten en voor 4 nachten in een 4-sterrenhotel betaal je slechts 3 nachten (4=3, 3=2).

Gratis extra's
Daarnaast krijg je bij het Sterrenarrangement de volgende gratis extra's:
* Een bezoek aan een Texelse boerderij waar je de lammetjes mag knuffelen
* 1 dag fietshuur

* De kaart van Texel

* De Lammetjesfietsroute van VVV Texel
* Een bezoek aan Juttersmuseum Flora

Kortom, een voordelige kennismaking met het eiland met de leukste activiteiten in de maand maart! In het voorjaar is Texel onbetwist het zonnigste plekje van Nederland en in de glooiende weiden zorgen de duizenden lammetjes voor het ultieme lentegevoel.

Het arrangement is boekbaar vanaf 12 januari 2010 voor verblijf in maart 2010. Boeken kan via de website van VVV Texel: www.texel.net . Actiecode 4=3: STERREN4=3. Actiecode 3=2: STERREN3=2.

Zo wordt een eilandvakantie wel heel aantrekkelijk! Het vakantiegevoel begint al op de veerboot. Die doet er maar 20 minuten over, vaart de hele dag door en is verrassend goedkoop. Vanaf 1 januari kosten alle losse personenretourtjes zelfs nog maar ¤ 2,50. Gewoon, omdat dat makkeliijker is. Texel is bijzonder goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam rijd je bijvoorbeeld in slechts 5 kwartier naar de veerhaven in Den Helder.