Amsterdam, 18 december 2009

Persbericht

José Tijssen uitgeroepen tot 'Best PR Advisor' tijdens M&A Awards

Donderdag 17 december zijn de M&A Awards 2009, georganiseerd door Alex van Groningen, uitgereikt in NH Krasnapolsky, Amsterdam.

Bij Citigate First Financial waren ook dit jaar weer zowel José Tijssen, Managing Director, als Jacqueline Lenterman, Executive Director, genomineerd voor de categorie "Best PR Advisor", één van de in totaal veertien categorieën.

Wij zijn bijzonder verheugd dat de M&A Award in de categorie Best PR Advisor is gewonnen door onze managing director José Tijssen. Het is een afspiegeling van de prestaties van het gehele bureau in het uitdagende jaar 2009.

De uitreiking van de M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt van de branche met prestigieuze prijzen voor de beste transacties, financiers en adviseurs.

Klik voor de exacte uitslagen in alle categorieën op deze link

/ / / / / / / /

Profiel Citigate First Financial
Citigate First Financial is een adviesbureau voor financiële en corporate communicatie. Met zestien jaar ervaring en een uitstekend track record op het gebied van corporate finance transacties en beursintroducties is Citigate First Financial het toonaangevende communicatieadviesbureau in Nederland. Het bureau heeft 24 medewerkers in dienst, die een unieke kennis van financiën en communicatie combineren.