Getronics

Getronics

a KPN company

SABIC kiest Getronics als SAP hosting partner

SABIC Europe - onderdeel van Saoedi Basic Industries Cooperation - heeft een overeenkomst gesloten met Getronics voor levering van datacenter dienstverlening inclusief SAP hosting. Met deze overeenkomst wordt Getronics gesterkt in de verdere uitbouw van ons applicatie hosting aanbod en het streven om één van de toonaangevende applicatie infrastructuurprovider van Nederland te worden.

SABIC is een toonaangevend petrochemisch bedrijf, dat tot de top 5 van de wereld behoort. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Sittard en heeft o.a. productielocaties in Geleen (Chemelot), Bergen op Zoom, Gelsenkirchen (Duitsland) en Teesside (UK). Er werken ruim 3.500 mensen bij SABIC in Nederland. Wereldwijd zijn dit er meer dan 30.000.

De overeenkomst heeft een duur van 3 jaar. De dienstverlening omvat een uitbesteding van hardware & huisvesting, gelijktijdige replicatie van data opslag op twee locaties en het beheer van besturingsystemen, databases en het technisch beheer van de software applicatie SAP. Deze dienstverlening maakt onderdeel uit van een geïntegreerd ICT dienstenpakket, dat o.a. bestaat uit lan, wan, telefonie en IT. Met de dienstverlening is SABIC verzekerd van een gegarandeerde beschikbaarheid, veiligheid en performance.