Media alert

Twitter-generatie hecht veel waarde aan design

Design is van groot belang bij het aanschaffen van elektronisch apparatuur. Dit blijkt uit onderzoek van Lexmark onder Europese twitteraars. Maar liefst 98 procent van de ondervraagden gaf aan design belangrijk tot zeer belangrijk te vinden.

De Lexmark Twitter poll werd in de laatste twee weken van november via Twitter verspreid in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Nederland en Portugal. 103 twitteraars namen deel aan de poll.

De nieuwste inkjet printerserie van Lexmark is ontwikkeld met oog op design en gebruiksgemak. Er is met name gelet op verbetering van de functies en de interface. Op drie printermodellen -Interact, Prestige en Platinum - is de myTouch-technologie met SmartSolutions beschikbaar. Deze technologie bevat goed leesbare grafische iconen voor alle basisfuncties. Daarnaast kunnen naar behoefte persoonlijke navigatie en voorkeuren worden ingesteld voor meer gebruiksgemak.

Om de consument te helpen om de inkjetprinter te kiezen die bij hem of haar past, heeft Lexmark de 'Workspace Wizard' ontworpen. Dit is een online spel met een luchtige persoonlijkheidstest die uit zes vragen bestaat. Deze vragen zijn bedoeld om erachter te komen aan welke functies de consument de meeste waarde aan hecht. Vervolgens wordt de deelnemer aan de printer gekoppeld die het beste bij hem of haar past.

De Workspace Wizard is te vinden op http://www.lexmark-emea.com/workspacewizard/.

Lexmark en Lexmark met het diamantlogo zijn handelsmerken van Lexmark International, Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en/of in andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.