Gemeente Utrecht

Oplevering Het Kleine Wijk en wintermarkt

Het nieuwbouwproject eengezinswoningen Kleine Wijk te Ondiep is klaar. Om deze mijlpaal te vieren, organiseert de kopersvereniging Kleine Wijk in samenwerking met AM en Mitros op zaterdag 19 december een bijzondere middag in winterse sferen. Wethouder Harrie Bosch (Wonen) verricht om 14.15 uur de officiële openingshandeling.

Naast wethouder Harrie Bosch zijn ook Ronald Tol (directeur AM Utrecht) en Karin Verdooren (directeur Mitros Utrecht) aanwezig. Na de openingshandeling start het relatieprogramma op de wintermarkt, die wordt georganiseerd door de bewoners zelf.

Wintermarkt
Het aanbod op de wintermarkt van Het Kleine Wijk is divers en de wintersfeer is volop aanwezig. De bewoners van de huur- en koopwoningen bieden in de diverse kraampjes lekkere hapjes en warme drankjes aan. Er is een snowboardsimulator waarop iedereen zijn kunsten kan vertonen. Kinderen kunnen zich uitleven op het berghut-springkussen. Ook kunnen ze kerstballen maken voor de vijf meter hoge kerstboom. De Ameezingers verzorgen de Kerstmuziek.