Ingezonden persbericht


18 dec 2009

Ontbrekende resultaten van Kopenhagen waarop de wereld wacht

Parallel aan de opwarming van de aarde neemt in nederland in snel tempo de groep van ouders toe die heterosexuele seriële monogamie beoefent, een natuurlijke habitus. Dat homo sapiëns zonder meerdere liefdes in het leven niet optimaal functioneert wordt ruimhartig ingezien, over twee jaar zullen de meeste kinderen geboren worden uit ongehuwd samenwonende ouders. De traditionele omroep van moraalridders onderkent te weinig het nut en de noodzaak van 'change'. Daardoor is het grootbrengen van kinderen de laatste decennia op achterstand gekomen, het is vijf voor twaalf:

A. Repressie door traditionele overheids-instellingen van ouders die gescheiden gaan wonen. Dit leidt tot een opvoeding waarbij hun kinderen te vaak op een enkele ouder aangewezen raken en hun vader noodgedwongen moeten missen, zelfs in een peperduur en minderwaardig jeugdzorg setting belanden. B. Ouders die zich gedwongen voelen in een traditioneel en uitgeblust huwelijksverband te blijven hangen, vaak zelfs met niet-werkzame moeder, raken verzeild in huiselijk geweld en liefdeloosheid die funest voor hun kinderen uitpakt.

Het milieu voor succesvol grootbrengen voor beide groepen kinderen is verzuurd, verkommerd en verkild. De schoolgang van de kinderen is minder succesvol, bedrijven klagen over kwaliteit van met werk startende jongeren, oorzaak van crisis. Het laaghouden van het europese rente-niveau pakt de échte oorzaak niet aan en heeft het effect van een medicijn dat slechts tijdelijke symptoom onderdrukking geeft en het functioneren van de sociale economie langzaam uitput en doet uitdoven. Het brengen van méer en méer geld naar het gefeminiseerde onderwijs leidt tot méer tutten en pappen, maakt het tekort aan vaderschap niet goed. Bovendien worden de als losbandig beoordeelde opgroeiende jongens niet opgevoed door Alexander Pechtold tot politicus van het jaar te kiezen.



Ingezonden persbericht