Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

RADIONL Kerstmarathon nu al succesvol!

SNEEK, 18 december 2009 - Vanavond om 18:00 uur wordt het startschot van de RADIONL Kerstmarathon 2009 gegeven. De RADIONL presentatoren gaan t/m donderdag 24 december 24 uur per dag programma's maken. Daarnaast gaat de Kerstman de hele week in de speciale 'verzoekservice bus' op pad om luisteraars te verblijden met Kerstcadeaus.

RADIONL directeur Sjouke Mulder: "De luisteraars konden door een kerstkaart te sturen naar de studio aangeven wie volgens hem of haar een bijzonder kerstcadeau verdiend. De afgelopen dagen hebben we postzakken vol met kerstkaarten van luisteraars ontvangen. De reacties waren overweldigend. In deze moeilijke tijd van crisis blijkt dat mensen graag iets willen doen voor een ander. De marathon is nu al een succes."

De Kerstman heeft de moeilijke taak om uit de vele reacties een winnaar te kiezen waarna hij en zijn chauffeur op pad gaan om de kerstcadeaus bij de mensen thuis te bezorgen. Dit jaar zijn er vele cadeaus ter beschikking gesteld met een totale waarde van bijna 30.000 euro.

Naast het uitdelen van de kerstcadeaus zal de RADIONL Kerstman verschillende locaties in het land bezoeken, waaronder: het Nederlandse IJsculpturen Festival in Roermond, de Kerstharmonicadag Radstake, de weekmarkt in Heerhugowaard, de ijsbaan in Groningen, Bataviawerf Lelystad en zeehondencrèche Pieterburen.

Alle informatie over de RADIONL Kerstmarathon zal te volgen zijn via www.verzoekservice.nl


---

Noot voor de redactie (