Politie Zeeland


---


W-3667-2009 Inbraak in Vrouwenpolder
Donderdag tussen 16.30 uur en 19.30 uur is ingebroken in een woning aan de Wilhelminalaan in Vrouwenpolder.
Er is een kluis weggenomen waarin een geldbedrag en persoonlijke documenten zaten.

W-3668-2009 Mishandeling in Middelburg
Vrijdag rond 04.15 uur is in de Dauwendaelselaan in Middelburg een 17-jarige jongen mishandeld.
De jongen, afkomstig uit Arnemuiden, stapte uit een 'discobus' en kreeg een trap in zijn rug van een jongen die tot een groepje van vijf jongens behoorde. Daarna werd hij door enkelen van hen geschopt en geslagen. De 17-jarige vluchtte richting Vromoldsland. Twee jongens van het groepje achtervolgden hem en namen vervolgens de benen toen een bus bij de 17-jarige stopte. De buschauffeur heeft de politie gewaarschuwd. De 17-jarige heeft zich bij een huisartsenpost laten behandelen aan zijn verwondingen.

Z-3669-2009 Bedrijfsinbraak in Sluis
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bedrijfspand op het Walplein in Sluis.
Er werd een ruit vernield en het hele pand werd doorzocht en er werd een aanzienlijk geldbedrag gestolen.

Z-3670-2009 Eenzijdig verkeersongeval, Ossenisse
Op de Langeweg in Ossenisse vond donderdag omstreeks 07.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.
Een 37-jarige vrouw uit de gemeente Hulst was ten gevolge van de gladheid en de sneeuwval in een bocht de sloot ingegleden. De auto kwam ondersteboven in het water terecht. Twee passerende fietsers zagen het ongeval en waarschuwden de hulpdiensten. De vrouw zat bekneld en het autoportier werd open gewrikt door de brandweer. De bestuurster kwam ongedeerd, maar onderkoeld uit de auto en ze is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Z-3671-2009 Auto in de sloot, Westdorpe
Vrijdagmiddag, rond 13.45 uur raakte een automobilist op de Stekkerweg in Westdorpe door de gladheid met zijn auto in de sloot.
Omdat de bestuurder mogelijk bekneld zat kwamen enkele brandweervoertuigen ter plaatse. Alles bleek echter mee te vallen. De man is door omstanders uit de auto gehaald. Hij bleek ongedeerd, evenals een hond die bij hem in de auto zat.
(