Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eindhoven, 18-12-2009

OnsBrabantNet verlengt aanbod voor Son en Breugel tot 18 januari 2010

Om de komst van OnsBrabantNet naar Son en Breugel mogelijk te maken, is de aanmeldperiode voor een gratis glasvezelaansluiting en twee maanden gratis internet, radio en televisie en vaste telefonie, verlengd tot 18 januari 2010.

'De grote belangstelling voor de informatieavonden en de vele positieve reacties op het voornemen om diensten te gaan aanbieden, heeft het vertrouwen versterkt dat de mensen in Son en Breugel enthousiast zijn over de komst van OnsBrabantNet. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, maar we zijn er nog niet', aldus Bas van der Kolk van OnsBrabantNet.

OnsBrabantNet heeft onderzocht wat er nog nodig is om er voor te zorgen dat iedereen die mee wil doen de kans krijgt om zich nog aan te melden.

'Wat blijkt is dat veel mensen zich nog wel willen aanmelden, maar niet precies weten hoe ze kunnen overstappen. Daarom heeft OnsBrabantNet de afgelopen weken al mensen bezocht die twijfels hadden over hun glasvezelaansluiting. Dat zullen we in de eerste twee weken van januari blijven doen, zodat we iedereen goed kunnen informeren over de mogelijkheden.'

Tevens is er een grote groep mensen die zich nog aan willen melden, maar het aanvraagformulier kwijt is of nog geen tijd gehad heeft om alles in te vullen. 'We hebben veel verzoeken gehad om iedereen in deze drukke tijd van het jaar nog even de tijd te geven om zich aan te melden', aldus Bas van der Kolk.

In overleg met verschillende inwoners en belangengroepen heeft OnsBrabantNet dan ook nog een aantal andere acties in petto. De aanmeldperiode wordt verlengd tot en met 18 januari 2010, met behoud van de gratis periode van 2 maanden en géén aansluitkosten. Daarnaast geeft de glasvezelprovider ook extra ondersteuning in het informatiecentrum aan de Nieuwstraat 63 om mensen te helpen met het invullen van hun aanmeldformulier. Tevens is er de mogelijkheid om online de aanmelding door te geven op www.onsbrabantnet.nl. Ook adviseert OnsBrabantNet mensen die willen weten hoe ze kunnen gaan opzeggen bij hun huidige provider.

Tot slot zal OnsBrabantNet ervoor zorgen dat iedereen die zich nog wil aanmelden, dit via een makkelijke antwoordkaart kan doen. Deze antwoordkaart zal begin januari verspreid gaan worden in Son en Breugel. Daarmee vertrouwt OnsBrabantNet er op dat de komst van de lokale glasvelprovider door kan gaan.




Ingezonden persbericht