Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

16 december 2009

FINALISTEN 'OP SAFARI IN NOORD-HOLLAND' BEKEND

Na elf afleveringen is het moment aangebroken voor de ontknoping van Op Safari in Noord-Holland. Wie overleeft het beste in de natuur; de stadse Mounir of de dorpeling Arthur? Kijk op vrijdag 18 december vanaf 18.30 uur naar Op Safari in Noord-Holland op RTV Noord-Holland.

In de spannende finale nemen Mounir (28 jaar, Amsterdam, op foto links) en Arthur (31 jaar, Monnickendam, rechts) het tegen elkaar op tijdens een aantal fysieke en mentale krachtmetingen. Aangemoedigd door hun teamgenoten gaan ze tot het uiterste om de winnaar van Op Safari in Noord-Holland 2009 te worden.

Vijf Dorpelingen en vijf stedelingen gingen de strijd met elkaar aan in het tweede seizoen van het televisieprogramma 'Op Safari in Noord-Holland.' In twaalf dagen trokken de kandidaten van het noordelijkste puntje van Texel naar het zuidelijkste puntje van het Gooi en doorkruisten zij de mooiste natuurgebieden van Noord-Holland. Het programma word gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen (bekend van o.a. TMF en ONM). Op tweede kerstdag komen alle hoogtepunten van dit seizoen nog een keer voorbij.

'Op Safari in Noord-Holland' wordt mede mogelijk gemaakt door extra financiering van de provincie Noord-Holland.

Het programma wordt geproduceerd door CCCP TV.

Voor meer informatie kijk op www.opsafariinnoordholland.nl.

Uitzending finale 'Op Safari in Noord-Holland':
vrijdag 18 december om 18:30 uur en daarna elke twee uur herhaald.

Noot voor de redactie (