Dura Vermeer

Hengelo - 18 december 2009

Verhuizing kantoor Dura Vermeer Bouw Hengelo

Vrijdag 18 december 2009 is de verhuizing van Dura Vermeer Bouw Hengelo naar haar nieuwe kantoor aan de Bosmaatweg 60 te Hengelo gestart.

De verhuizing vandaag wordt gemarkeerd door een officiële steenlegging. Na een toespraak van directeur Henk Pluimers zal om vijf uur 's middags Herman Spenkelink, voormalig lid Raad van Bestuur/voorzitter divisiedirectie Bouw en Vastgoed en voormalig directeur van Dura Vermeer Bouw Hengelo, de laatste sluitsteen van het pand leggen. Aansluitend zullen alle aanwezige medewerkers toasten op een constructieve en succesvolle voortzetting in de nieuwe huisvesting.

Eigen ontwikkeling en realisatie
Eigen medewerkers van Dura Vermeer Bouw Hengelo hebben het nieuwe kantoor ontwikkeld en gebouwd met oog op de toekomst. `Daarbij is elke steen met zorg gelegd, op het fundament van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Met als voltooiing de legging van de sluitsteen', aldus de directie. Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van circa 4.000 m2 met een ondergrondse parkeerkelder. De vijf kantoorlagen bieden ruimte aan 120 van de in totaal 375 medewerkers.

Duurzaam denken, duurzaam doen!
Vanuit de aandacht voor leefomgeving, flexibiliteit, natuur en landschap zijn onder meer de volgende duurzame maatregelen toegepast in de nieuwe huisvesting van Dura Vermeer Bouw Hengelo: warmtepomp voor verwarming en koeling, duurzaam inkopen elektriciteit, warmteterugwinning, natuurlijke infiltratie hemelwater, buitenschil met hoge isolatiewaarden en flexibele indelingsmogelijkheden.

Vanaf maandag 4 januari 2010 verwelkomen wij u graag op onze nieuwe locatie.

Adresgegevens Dura Vermeer Bouw Hengelo
Nieuw bezoekadres:
Bosmaatweg 60, 7556 PJ Hengelo (per 4 januari 2010) Postadres:
Postbus 877, 7550 AW Hengelo
T (074) 255 02 55
F (074) 255 02 77
E hengelo.bouw@duravermeer.nl
W www.duravermeerbouwhengelo.nl