Winkelen kost geld: verdien nu een deel van je aankopen terug


AMSTERDAM, 20091218 -- Nederland is een fenomeen rijker: ShopFish! Winkelen via de computer en een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen. Twee jonge ondernemers zijn vol enthousiasme deze onderneming begonnen omdat de internetmarkt nog veel te geheimzinnig is.

Iedereen kent de bekende vergelijkingswebsites zoals Kieskeurig en Kelkoo. Wat mensen niet weten, is dat hier miljoenen euro's worden verdiend op de aankopen die men doet via deze websites. Oprichter Floris de Haes: "Ons doel is om consumenten mee te laten profiteren van de winsten die op internet gemaakt worden. Wij geven daarom een percentage van het aankoopbedrag terug aan de consument." Bedrijven waarbij, via onze site, aankopen met korting gedaan kunnen worden zijn o.a. dixons.nl, camera.nl, wehkamp.nl, vliegwinkel.nl, en nog honderden bekende websites. Bij sommige bedrijven is de korting nu nog gering, maar hoe meer mensen via ShopFish! aankopen gaan doen, des te groter worden de kortingen."

Shopfish! is de eerste cashbacksite die naast alle webshops ook een zoekfunctie heeft waarin men kan zoeken op `product'. Tik het product in dat u zoekt en u krijgt dat product te zien uit alle aangesloten webwinkels. De komende maanden wordt het aantal producten opgevoerd tot een miljoen.

Naast deze zoekfunctie geeft Shopfish! ook actuele informatie over alle acties en kortingen die gelden op alle aangesloten webshops. Als er ergens op één van de honderden sites een aanbieding is, krijgt de klant van Shopfish! dat meteen te zien. Dit maakt Shopfish! tot de perfecte startpagina voor internetshoppers.

Medeoprichter Frank van Driel: "het stoort mij dat nog te weinig mensen slim online winkelen. Ik weet altijd een reis goedkoper te boeken dan de mensen in mijn omgeving. Deze kennis wil ik delen, via mijn eigen bedrijf, met de rest van Nederland."

Voor meer informatie kijk op www.shopfish.nl