Ingezonden persbericht

Apeldoorner.COM maakt doorstart, Tom Brands stopt


Jongerenplatform Apeldoorner.COM gaat door. Even stond de toekomst van Apeldoorner.COM op losse schroeven doordat het bedrijf welke het netwerk lokale jongerensites beheerd, afgelopen zomer besloot de stekker uit het netwerk te trekken. Even leek het einde in zicht, maar intussen is een oplossing gevonden om een doorstart mogelijk te maken. Wel gaat Apeldoorner.COM in gewijzigde vorm door.

Mede-oprichter Tom Brands staakt zijn werkzaamheden voor de jongerenwebsite na de achtste editie van Plugged en het jongerendebat. Tom van der Beek gaat door met Apeldoorner.COM. Wel blijft Tom Brands betrokken bij het Apeldoorns jongerenpanel en de organisatie van Plugged.

Beheerders Tom Brands & Tom van der Beek kijken op een periode van vier jaar terug als een erg leuke tijd waarin ze veel hebben ondernomen, geleerd en veel mensen hebben leren kennen. Apeldoorner.COM werd een groot succes en een echte hype. Dit was nooit gelukt zonder de hulp van velen enthousiaste vrijwilligers en Apeldoornse partijen waar mee werd samengewerkt.

Apeldoorner.COM was sinds haar oprichting eind 2005 het enige echte jongerenplatform. Het begon als een populaire website en al snel volgde vele initiatieven zoals het muziekevenement voor lokaal talent, Plugged! in Podium & Filmtheater Gigant en het opstarten van het magazine voor jongeren 055 Magazine. Het jongerenplatform viel in de prijzen bij Heineken en het Heldengala, waar Apeldoorner.COM won in de categorieën cultuur & media.

Met Podium & Filmtheater Gigant wordt bekeken in welke vorm doorgegaan wordt met Plugged!.
Het bandjescompetitie evenement van Apeldoorner.COM. "Tom & Tom willen graag door met Plugged! Tijdens de inschrijvingen bleek wel weer hoeveel bands ons weten te bereiken" "Zolang het publiek en wij het leuk vinden, gaan we door".

Op vrijdag 22 januari vindt Plugged! plaats en op 10 februari organiseert Apeldoorner.COM i.s.m. met verschillende politieke partijen en Gigant een jongerendebat. In het nieuwe jaar wordt de nieuwe website van Apeldoorner.COM gelanceerd.