RTL Group

BN'ers wagen zich in de piste voor het 'KidsRights KerstSterrenCircus'

In de grootse en sfeervolle RTL 4-familieshow KidsRights KerstSterrenCircus', die op zaterdag 19 december te zien is, wagen bekende Nederlanders zich voor kinderrechtenorganisatie KidsRights aan indrukwekkende en adembenemende circusacts. Vanuit de piste van Circus Herman Renz presenteren Wendy van Dijk en Najib Amhali de spectaculaire show die traditiegetrouw volledig in het teken staat van de Internationale Kindervredesprijs.

Voor de show trotseert Humberto Tan de vliegende trapeze, staat Jan Keijzer op scherp voor een messenwerp-act, staan Leco van Zadelhoff en Leontine Borsato garant voor een opzienbarend illusionistennummer en krijgt Jochem van Gelder beslist de lachers op zijn hand als clown. Ook verrast zangeres Do de kijkers met een elegant nummer, waarbij snelheid onontbeerlijk is. Naast deze optredens heeft het KidsRights KerstSterrenCircus' voor de kijkers nog enkele verrassende optredens in petto.

Het KidsRights KerstSterrenCircus' is de feestelijke afsluiting van de Internationale Kindervredesprijs die dit jaar op 3 december 2009 in de Ridderzaal in Den Haag wordt uitgereikt. De Internationale Kindervredesprijs is een initiatief van Stichting KidsRights en wordt jaarlijks uitgereikt aan een kind dat zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de rechten van het kind, waar ook ter wereld. Het doel van de prijs is tweeledig; Het is voor de winnaars een teken van erkenning en de prijs biedt tevens een podium om hun idealen te verkondigen. Het aan de Kindervredesprijs verbonden prijzengeld van 100.000, wordt door KidsRights besteed aan projecten die nauw zijn verbonden aan het werkterrein van de winnaar.

Uitzending RTL 4: zaterdag 19 december, tussen 20.00 en 22.00 uur
---

Noot aan de redactie: een foto van Wendy van Dijk en Najib Amhali is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, tel. 035 - 6718667, onno.posthuma@rtl.nl.