ID&T


Dirty dutch uitverkocht

23-11-2009 - Precies een maand voor aanvang zijn de reguliere tickets voor Dirty Dutch ` OUTSIDERS ` uitverkocht. Er is alleen nog een beperkt aantal VIP tickets verkrijgbaar. Na de eerste editie van Dirty Dutch vorig jaar in de Rai, staat de tweede editie garant voor een nog groter succes.

Met een geheel Nederlands programma treedt op 19 december de nieuwe generatie van de House, Techno, HipHop en elektronische sound in de RAI aan. De vertegenwoordigers van die nieuwe sound verschijnen in de gedaantes van Dirty Dutch Music, The Amazone Project, BlaBla, Top Notch en Club zonder Filter, met een programmering die gerust als `Dutch' finest gelabeld kan worden. De dag des oordeels voor de nationale en internationale dancescene! Check de website voor de timetable en andere leuke en belangrijke info. Be prepared for Dirty Dutch ` OUTSIDERS `!

"THINGS ARE CHANGING"
www.dirty-dutch.com

VIP Tickets
Als VIP krijg je toegang tot het exclusieve VIP deck met eerste rang uitzicht op de show, toegang via een aparte entree, VIP lockers en natuurlijk service on deck zoals dat hoort als je VIP bent. VIP Tickets zijn EUR150,- en verkrijgbaar via:
www.Ticketonline.nl.

De die hard Dirty Dutch fan die al eerder een regulier ticket heeft gekocht, kan natuurlijk zijn reguliere ticket upgraden. Een upgrade van je ticket kost EUR102,- via het callcenter van Ticketonline: Telefoonnummer: 0900-3006000.

VIP Tafels
Heb je interesse in een VIP tafel arrangement op Dirty Dutch ` OUTSIDERS `, wil je meer informatie en/of een reservering maken? Dan kun je per email contact opnemen met:
Jet Maarse
ID&T VIP coördinator
Email: jet@id-t.com

Datum: Zaterdag 19 december 2009
Locatie: Amsterdam RAI

Tickets: - UITVERKOCHT

- VIP upgrade 102,- euro (ex fee) bel: 0900-3006000
- VIP tickets los 150,- (ex fee) Ticketonline.nl

Voorverkoop: www.ticketonline.nl
All Free Record Shop outlets
Website: www.dirty-dutch.com, www.id-t.com
Overige info: info@dirty-dutch.com

DIRTY DUTCH `OUTSIDERS `
`DIFFERENT FROM EACH OTHER`