Gemeente Almere

Bijzonder kerstconcert in Almere Haven

24-11-2009

Kerstconcert Op zaterdag 19 december om 20.00 uur is er een bijzonder kerstconcert van de John Leavitt Singers, het Legendary Movie Orchestra en The City Hall Singers o.l.v. dirigent Gerard Poot. Het is een interessante mix van kerstcantate, ballads en filmmuziek.

Het programma bestaat uit serene kerstmuziek van John Leavitt, spannende filmmuziek van Howard Blake, gevoelige ballads en vertrouwde kerstnummers. Na afloop is er een vrolijk naprogramma met een drankje en hapje.

The City Hall Singers is het ambtenarenkoor van de gemeente Almere, dat al 8 jaar bestaat en ook buiten het stadhuis actief is. Een van de activiteiten heeft geleid tot een projectkoor dat zich het afgelopen jaar helemaal heeft toegelegd op muziek van componist John Leavitt. De derde deelnemer aan het concert is het filmorkest LMO uit Utrecht, 10 jaar geleden begonnen als een studentenorkest, met een groot repertoire aan film- en showmuziek. Zie ook www.filmorkest.nl.

Het concert vindt plaats in de Goede Rede, Kerkgracht 60, Almere Haven en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten van 10 euro (kinderen 5 euro) zijn verkrijgbaar bij de VVV, stadhuis Almere of op de avond van het concert in de zaal zelf.

Bijlage(n)


* Flyer Kerstconcert (PDF 1560.6Kb)