Deelgemeente Charlois Rotterdam

Spetterend slotfeest Charlois jongerenjaar

Een modellenwedstrijd, filmwedstrijden, de cultuurprijs, het Euro+ songfestival: in Rotterdam Charlois was ontzettend veel te doen het afgelopen jaar. En om het jongerenjaar af te sluiten, organiseert deelgemeente Charlois het eindfeest jongerenjaar op zaterdag 19 december van 19.00 tot 23.00 uur in theater Zuidplein.

Tijdens het feest komen alle projecten nog eens aan bod. Daarnaast kunnen jongeren zich inschrijven om op het open podium op te treden om hun talent te demonstreren voor een vol theater. Verder zijn door het hele theater optredens van bijvoorbeeld de Groove Kings (Hollands Got Talent), Danser Lorenzo (bekend van So you think you can dance) en vele anderen. Daarnaast zijn er workshops Zumba, popping en beatboxen, is er een Wii ruimte en zijn er capoeira demos.

Open podium
Niet alleen grote acts komen aan bod bij het eindfeest. Iedereen met talent mag meedoen. Wat kan je? Waar ben jij goed in? Muziek, moves, design of fotografie, alles kan! Zet jezelf in de picture door je ding te doen op het open podium. Dit is de ideale locatie om als beginnend artiest ervaring op te doen of gewoon om jouw naam op de kaart te zetten. Meer informatie vind je @Charlois: www.atcharlois.nl

Je kunt ook tijdens het feest een filmverslag maken samen met TV Cineac Charlois. Wil je leren hoe je kunt filmen en monteren? Meld je dan direct aan op www.atcharlois.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor het eindfeest is niet nodig en de toegang is gratis! Zet dus in je agenda:

Slotfeest Charlois jongerenjaar

zaterdag 19 december

19.00 23.00 uur

Theater Zuidplein (Zuidplein nr. 60)