Ruud de Wild brengt Rotterdam een smakelijke kerst

11/12/2009 11:29

Chupa Chups

Creatie van grootste eetbare kunstwerk met meer dan 100.000 lolly's

Beste persrelatie,

In aanloop naar de kerstdagen wordt het Rotterdamse Schouwburgplein omgetoverd in een plein van eetbare kunst. DJ en kunstenaar Ruud de Wild liet zich in zijn ontwerp inspireren door het kerstthema, al is het nog een verrassing wat hij daarmee gedaan heeft. Het resultaat wordt het grootste eetbare kunstwerk ooit, onthuld door de ontwerper zelf op dinsdag 22 december. Het werk, 400 m2 groot, wordt in drie dagen tijd opgebouwd uit meer dan 100.000 Chupa Chups lolly's, het merk waarvan het logo ontworpen is door Salvador Dalí.

Graag nodigen we u uit om zelf een kijkje én hapje te nemen van dit bijzondere kunstproject.

Proeven in kerstsferen

Op zaterdag 19 december start de bouw van het kerstkunstwerk. De vorderingen zijn op de bouwdagen (19-21 december) te bewonderen tussen 10.00 en 18.00 uur. Toeschouwers kunnen in kerstsferen zelf een voorproefje nemen van het kerstcadeau en een steentje bijdragen aan de bouw van het eetbare kunstwerk.

Op dinsdag 22 december onthult Ruud de Wild, met hulp van 10 Kerstmannen en de bouwers, zijn kerstcadeau aan de Rotterdammers. Pas dan wordt bekend wat het kunstwerk precies voorstelt. Het eetbare kunstwerk kan na de onthulling tot en met de kerstdagen bewonderd worden.

Onthulling kunstwerk

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de onthulling van het bijzondere kunstwerk op het Rotterdamse Schouwburgplein op dinsdag 22 december door Ruud de Wild. Natuurlijk kunt u ook zelf een kijkje nemen tijdens de bouw (19-21 december) van deze 'Art You Can Eat'.

Programma dinsdag 22 december

12.00 uur Ontvangst in kerstsfeer

12.30 uur Onthulling kerstkunstwerk door Ruud de Wild

12.50 uur Gelegenheid tot interviews

We stellen het op prijs als u ons voor 16 december laat weten of u gebruik maakt van de uitnodiging via marieke@prstunt.nl. Hopelijk tot ziens op 22 december!

Met vriendelijke groet,

mede namens Ruud en Chupa Chups,

PR Stunt, Marieke Fukken

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl